Projektas, kurio rangovas yra bendrovė „YIT Kausta“, pradėtas statyti šių metų liepos mėnesį. Per mažiau nei keturis mėnesius buvo baigti pastato pagrindinių konstrukcijų statybos darbai. Šiuo metu montuojamos fasadinės apdailinės sienos bei aliuminio stiklo konstrukcijos. Taip pat intensyviai vykdomi stogo šiltinimo ir hidroizoliacijos darbai, klojami pastato vidaus inžineriniai tinklai. Įsibėgėja ir komplekso aplinkos tvarkymas.

„Kėdainių kraštui tokio centro trūko jau seniai – ūkininkų šioje Lietuvos dalyje išties gausu. Šiame regione – vieni derlingiausių laukų. Čia susikerta ūkininkų bei agroverslininkų keliai, yra įsikūręs Lietuvos žemdirbystės institutas. Galimybė įsigyti ir prižiūrėti žemės ūkio techniką netoli savo ūkių padės Kėdainių krašto ūkininkams ne tik taupyti laiką ir lėšas, bet ir efektyviau spręsti iškilusias technines problemas, modernizuoti ūkius“, – sakė „Ivabaltės" generalinis direktorius Irmantas Tarvydis.

„Ivabaltė" atstovauja 15 žemės ūkio technikos gamintojų iš JAV, Vokietijos, Prancūzijos ir Olandijos, tarp jų tokiems žinomiems prekių ženklams, kaip „Fendt", „Challenger", „Dammann", „Rauch", „Leley Welger", „Agrisem", „Krampe" ir kt. Latvijoje ir Baltarusijoje veiklą plėtoja antrinės bendrovės įmonės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją