Anot „Elektrum Lietuva“ rinkodaros ir produktų vystymo vadovės Neringos Petrauskienės, taip siekiama padidinti paslaugos prieinamumą, esą 2 tūkst. „Perlo“ terminalų tinklas platus, o kai kuriems klientams tai vienintelė vieta, kur sutartį galima pasirašyti.

Norėdami supaprastinti nepriklausomo tiekėjo pasirinkimo procesą ir padėti vartotojams, siūlome galimybę sudaryti sutartį kuo paprasčiau, žmonėms patogiausiu ir įprastu būdu“, – bendrovės pranešime spaudai cituojama N. Petrauskienė.

Įmonė žada pateikti aiškią ir konkrečią informaciją apie siūlomas kainas ir visas sutarties sąlygas. Norint ją pasirašyti reikės turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, informuoja „Elektrum“.

Planuojama, kad sutartis su „Elektrum Lietuva“ „Perlo“ terminaluose pasirašę gyventojai juose vėliau galės deklaruoti ir skaitiklių rodmenis bei apmokėti savo sąskaitas, kaip tą darydavo iki šiol.

Praėjusią savaitę apie nutraukiamą veiklą pranešusio antro didžiausio nepriklausomo elektros tiekėjo „Perlas Energija“ vadovas Vilius Juraitis yra minėjęs, kad įmonė siūlo kitiems tiekėjams naudotis „Perlo“ terminalais pasirašant sutartis su klientais.

Kitą nepriklausomą tiekėją šiuo metu turi pasirinkti buvę I ir II elektros rinkos liberalizavimo etapų „Perlas Energija“ klientai, taip pat III etape dalyvaujantys buitiniai vartotojai. I ir II etapų dalyviai pasirinkimą gali atlikti iki Naujųjų (iki tol jiems bus užtikrinamas ir kompensuojamas garantinis, o nuo spalio – visuomeninis tiekimas).

Kiek atidėti III etapą ketinama nuspręsti artėjančioje Seimo sesijoje. Premjerė Ingrida Šimonytė šią savaitę sakė, kad jis bus atidedamas 3-4 metams.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)