VERT skaičiuoklėje pasirinkus 100 kWh mėnesinį suvartojimą, vienos laiko zonos planus ir tik atsinaujinančią energiją, gegužės 27 dieną pigiausią pasiūlymą pateikė „Enefit“.

Plano „Standartinis SUPERŽALIAS viena laiko zona nuo 2022.07.01 (Žalioji energija)“ sąskaitą siektų 26,83 euro. Tačiau svarbu pažymėti, kad jo sutartys yra 6 metams.

Kaip „Delfi“ sakė „Enefit“ vadovas Vytenis Koryzna, jie savo klientams tiekia tik iš atsinaujinančių šaltinių gaminamą elektros energiją, o už šį žalumą nereikia papildomai mokėti.

„Nesvarbu, kurį elektros energijos tiekimo planą – „Superžalias“, „Fiksuotas“ ar „Laisvas“ – jie pasirinks, – sakė jis. – Negana to, siūlydami tik žaliąją elektros energiją, galime sėkmingai konkuruoti su kitais tiekėjais – remiantis VERT skaičiuoklės duomenimis, rinkoje siūlome mažiausią kainą.“

Minėto plano „Superžalias“ siūlomas tarifas – 26 centai už kWh, kai kai kitų nepriklausomų elektros energijos tiekėjų pasiūlymai prasideda nuo 29 centų už kWh.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją