„Karo Ukrainoje įvykiai rodo, kad kaip galima greičiau reikia mažinti energetikos importo iš užsienio šalių priklausomybę, be to, tampa sunku nuspėti būsimas išlaidas energijai, todėl atsinaujinančių energetinių išteklių svarba tik didės. Planuojama plėtra bendrovei „Jaukurai“ padės užtikrinti, kad pažangiomis ir tvariomis komforto sistemomis galėtų naudotis kuo daugiau būstą įsirengiančių ar modernizuojančių gyventojų, biurus ar kitas patalpas statančių įmonių. Tikiu, kad šios investicijos užtikrins bendrovės konkurencingumą ir paskatins kitas mažas ir vidutines įmones ryžtingiau žengti tvarumo keliu“, – sako SEB banko valdybos narė, Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovė Eglė Dovbyšienė.

Bendrovė „Jaukurai“ tiekiamos įrangos asortimentą saulės elektrinėmis ir oro kondicionieriais papildė praėjusiais metais. Įmonės atstovų teigimu, įrenginiai tapo itin paklausūs, todėl nutarta plėsti prekybos jais apimtį. Gavusi SEB banko finansavimą, bendrovė šiemet tikisi pardavimą padidinti dvigubai.

„Ir šalies gyventojai, ir verslas vis daugiau dėmesio skiria erdvių, kuriose tenka praleisti daug laiko, kokybei ir komfortui. Siekis gyventi ir dirbti tvariai bei patogiai įsitvirtino tarp svarbiausių mūsų klientų prioritetų – tai liudija ir milžiniškas klientų susidomėjimas saulės baterijomis ir oro kondicionavimo sistemomis, kurias pradėjome tiekti pernai. Vertiname SEB banko partnerystę ir operatyvumą ieškant finansinių sprendimų, padėsiančių tenkinti augančią modernių įrenginių namams ir biurams paklausą“, – SEB banko pranešime cituojamas UAB „Jaukurai“ finansų direktorius Mindaugas Šalučka.

Įmonių grupei „JKG“ priklausanti bendrovė „Jaukurai“ tiekia, projektuoja ir diegia šildymo, vėdinimo, kondicionavimo ir santechnikos įrangą, inžinerines pastatų sistemas, užtikrina garantinę ir po garantinę įrenginių priežiūrą. Įmonė valdo septynis prekybos salonus didžiuosiuose Lietuvos miestuose ir interneto parduotuvę.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją