Parinkimo procedūrą laimėjusio M. Mikalajūno kandidatūrai į kogeneracinių jėgainių valdybas „Ignitis grupės“ valdyba pritarė kovo 31 d. Jis pareigas eiti pradeda iškart po sprendimo.

Per 7 karjeros metus Grupės įmonėse N. Rasburskis prisidėjo prie tokių svarbių energetikos projektų kaip Vilniaus ir Kauno kogeneracinių jėgainių vystymas, aktyviai dalyvavo nacionaliniuose ir tarptautiniuose projektuose, susijusiuose su energetikos efektyvumu, tiekimo saugumu ir aplinkosauga.

„Nerijaus indėlis į Grupėje diegiamus šiuolaikiškus šilumos ir elektros energijos gamybos sprendimus svariai prisidėjo prie Grupės virsmo inovatyvia bei tvaria Lietuvos įmone. Dėkojame jam už nenuilstamai dėtas pastangas efektyvinant šalies energetikos sektorių bei vystant visai Grupei svarbius projektus ir linkime didžiausios sėkmės tolimesniame karjeros kelyje“, – sako „Ignitis grupės“ valdybos narys, Grupės komercijos ir paslaugų vadovas Vidmantas Salietis.

„Per savo septynerių metų karjerą „Ignitis grupėje“ turėjau galimybę dirbti su įvairaus kompleksiškumo bei visam Baltijos regionui svarbiais energetikos projektais. Ryškiausi iš jų – Kauno ir Vilniaus kogeneracinės jėgainės – daugiau kaip metus sėkmingai vykdo energijos atgavimo iš atliekų veiklą, kas leidžia reikšmingai sumažinti aplinkos taršą, o tuo pačiu pagaminti pigios šilumos ir elektros energijos.

VKJ biokurą naudojantis blokas taip pat jau finišo tiesiojoje. Ateina laikas, kai jauti, kad projektuose padarei viską, ką planavai, ir karjeros kelyje laikas versti naują puslapį, todėl nusprendžiau karjerą tęsti už Grupės ribų ir sukauptą patirtį panaudoti naujuose projektuose“, – sako N. Rasburskis.

VKJ valdyboje taip pat dirba „Ignitis grupės“ valdybos narys, Grupės finansų vadovas Jonas Rimavičius bei nepriklausomas valdybos narys, Atlantic Gulf and Pacific Company (AG&P) Verslo plėtros viceprezidentas Paul K. Dainora.

Tuo tarpu KKJ valdyboje taip pat dirba kito bendrovės akcininko „Gren Lietuva“ vadovas Vitalijus Žuta ir nepriklausomas valdybos narys bei valdybos pirmininkas, KTU Mechanikos inžinerijos ir dizaino fakulteto dekanas Andrius Vilkauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją