Apie tai, kad mieste dingo elektra, patvirtino ir daugiau druskininkiečių. Pasak jų, visas miestas be elektros liko apie 21.50 val.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, 1 valandą, pranešta, kad ESO atstatė elektros tiekimą visiems klientams Druskininkuose.

„Siekiant užtikrinti, kad elektros tiekimo sutrikimai nepasikartotų, Druskininkuose liks budėti mobilūs elektros generatoriai.

Atsiprašome klientų už patirtus nepatogumus“, – rašoma pranešime.

Primename, kad, susisiekus su Druskininkų meru Ričardu Malinausku, jis sakė pats dar nežinantis, kodėl dingo elektra.

Ričardas Malinauskas

„Nelabai turiu žinių. Lyg ir girdėjau, kad pagrindinė transformatorinė sugedo. Elektros nėra ne tik Druskininkuose, bet ir kelių kilometrų spinduliu. Tai – katastrofa“, – skundėsi meras.

Anot jo, nieko panašaus anksčiau nėra buvę.

Kaip vėliau informavo „Ignitis grupės“ ryšių su visuomene vadovas Artūras Ketlerius, elektros tiekimas Druskininkams nutrūko dėl transformatoriaus gedimo rekonstruojamoje pastotėje.

„Siekiama kuo greičiau atstatyti elektros tiekimą klientams. Elektros tiekimas organizuojamas iš kitų elektros pastočių, taip pat šiuo metu iš Vilniaus, Kauno, Utenos bei Alytaus į Druskininkus vežami mobilūs elektros generatoriai, kurių pagalba bus siekiama atstatyti elektros tiekimą.

Tikimės, kad per keletą valandų elektros tiekimas daugumai klientų bus atstatytas“, – žadėjo A. Ketlerius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)