Bendrovė numato prisidėti prie Savivaldybės bendruomenėms svarbių infrastruktūros gerinimo projektų, renginių bei kitų iniciatyvų. Finansinė parama bus skiriama socialiniams, švietimo, meno, kultūros, mokslo ir sporto (išskyrus ekstremalų ir padidintos rizikos sportą) projektams bei veikloms.

Savivaldybės pranešime pabrėžiama, kad parama bus teikiama tik toms bendruomenėms ir jų projektams, kurios yra įsikūrusios šalia jėgainės. Į paramą pretenduoti bus galima po to, kai bus užbaigta „Ignitis grupės" žaliosios energetikos įmonių konsolidacija. Bendrovė apie paraiškų teikimą ir reikalavimus joms informuos atskiru kvietimu.

Šiuo metu KKJ 51 proc. akcijų priklauso valstybės valdomai bendrovei AB „Ignitis grupė".

„Mums labai svarbi gera kaimynystė su bendruomenėmis. Tikimės, kad indėlis į jų gerovės kūrimą padės stiprinti bendradarbiavimą ir užtikrinti gerus santykius", - sakė bendrovės generalinis direktorius Ramūnas Paškauskas.

„Ši mūsų sutartis - tai ateities projektas. Draugiška kaimynystė tarp gyventojų ir verslą plėtojančių įmonių yra kokybiško gyvenimo garantas. Mus džiugina, kad bendrovė „Ignitis grupė" dalį pelno planuoja skirti bendruomenėms, visai Karmėlavos seniūnijai", - teigė Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)