Kaip pranešė bendrovė, jis karjerą nusprendė tęsti už Lietuvos ribų.

Prie „Ignitis grupės“ D.Tučkus prisijungė 2011 metais finansavimo eksperto pareigose, o nuo 2013 metų daugiau nei dvejus metus vadovavo bendrovei „Litgas“ (dabartinis „Ignitis“). Nuo 2016 metų D. Tučkus užėmė grupės valdybos nario pareigas kuruodamas gamybos, paslaugų ir plėtros sritis bei prisidėjo prie kitų grupės įmonių valdymo dalyvaudamas jų valdybų arba stebėtojų tarybų veikloje.

D.Tučkus taip pat buvo vienas iš „Ignitis inovacijų fondo“, kuris finansuoja energetikos sprendimus kuriančius startuolius ir ankstyvos stadijos įmones, iniciatorių.

Jis „Ignitis grupėje“ dirbs iki birželio 25 dienos imtinai.

Apie D. Tučkaus pasitraukimą informuota bendrovės Stebėtojų taryba nusprendė neskelbti atrankos į naujo bendrovės valdybos nario pareigas.

„Ignitis grupės“ dabartinės valdybos kadencija netrukus baigiasi, o naujojo valdybos nario atranka truktų keletą mėnesių. Todėl įvertinus šią aplinkybę, D. Tučkaus kuruojamos veiklos sritys bus paskirstytos ir koordinuojamos likusių keturių valdybos narių. Tokiu būdu galėsime užtikrinti grupės veiklos ir strateginių tikslų įgyvendinimo tęstinumą“, – pranešime sako „Ignitis grupės“ nepriklausoma stebėtojų tarybos narė, Skyrimo ir atlygio komiteto pirmininkė Daiva Lubinskaitė-Trainauskienė.
Dėl D. Tučkaus kuruojamų veiklos sričių detalaus paskirstymo tarp bendrovės valdybos narių bus nuspręsta artimiausio Stebėtojų tarybos posėdžio metu.

Šiuo metu „Ignitis grupės“ valdybos narių pareigas, be D. Tučkaus, eina Živilė Skibarkienė, Darius Kašauskas ir Vidmantas Salietis, o valdybos pirmininkas yra Darius Maikštėnas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)