Bendrovė šalyje baigia statyti 43 megavatų (MW) galios 2019 metų aukcionuose laimėtus pajėgumus, skelbiama „Green Genius“ pranešime.

Įmonės vadovas Ruslanas Sklepovičius sako, kad „Green Genius“ planuoja įgyvendinti ne tik šiuos projektus, bet ir vystyti saulės parkus rinkos sąlygomis ir pardavinėti elektros energiją verslui arba elektros biržoje.

„Galimybę pirkti žaliąją energiją iš tokių parkų jau domisi ne viena Lenkijoje veikianti stambi įmonė. Šiai sričiai ketiname skirti vis daugiau dėmesio“, – pranešime sakė R. Sklepovičius.

Bendrovė teigia pernai lapkritį ir gruodį Lenkijos aukcionuose laimėjusi dar 79 MW galios projektų.

„Green Genius“ per trejus metus kaimyninėje šalyje taip pat planuoja įrengti biodujų jėgainių, kurių bendra galia sieks 20 MW, o vien šiemt jis žada įrengti 3 MW galios pajėgumų.

„Green Genius“ per ketverius metus siekia būti tarp 25 pirmaujančių atsinaujinančių išteklių energetikos vystytojų Europoje. Įmonė saulės energetikos projektus taip pat vysto Ispanijoje ir Italijoje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)