ESO informavo, kad šiuo metu yra pažeistas elektros kabelis, todėl elektros nėra Mindaugo gatvėje, Raugyklos g., Šv. Stepono, didžiojoje dalyje Šopeno bei Arklių gatvėse.

Tikinama, kad iki 21 valandos pavyks pašalinti gedimus.

„Delfi“ „Susisiekimo paslaugų“ Komunikacijos vadovė Miglė Bielinytė patvirtino, kad dėl elektros gedimo neveikia ir kai kurios šviesoforais reguliuojamos sankryžos Vilniaus Senamiestyje.

„Kol kas vairuotojų prašome vairuoti atidžiai ir vadovautis kelio ženklais. Jeigu matysime, kad didesnėse sankryžose kyla problemų, prašysime policijos pareigūnų pradėti jose reguliuoti eismą“ – sakė ji.

Specialistė patvirtino, kad vos tik šviesoforinėms sankryžoms bus grąžintas elektros tiekimas, šviesoforai vėl pradės veikti, įjungti jų nereikės.

Šviesoforai neveikia šiose Vilniaus Senamiesčio sankryžose:

Kauno–Aguonų g.;
V. Šopeno–Sodų g.;
Pylimo–Šv. Stepono–Rūdininkų g.;
Pylimo–Sodų g.;
Kauno–Šv. Stepono–V. Šopeno g.

Vairuotojai čia turėtų važiuoti vadovaudamiesi sankryžose esančiais kelio ženklais ir skirti ypatingą dėmesį tam, kas vyksta kelyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)