Jis išrinktas nepriklausomu valdybos narius antrajai ketverių metų kadencijai, o pareigas eina nuo pirmadienio, pranešė viena iš projekto vykdytojų valstybės valdoma „Ignitis grupė“.

Ignitis grupės“ infrastruktūros ir plėtros direktorius Dominykas Tučkus sako, kad A. Vilkauskas turi kompetencijos ir būtinos projektui ekspertinės patirties.

A. Vilkauskas yra KTU Mechanikos inžinerijos ir dizaino fakulteto dekanas, Mechatronikos instituto vyresnysis darbuotojas.

Kauno kogeneracinės jėgainės valdyboje dar dirba „Ignitis grupės“ Šilumos ir elektros sprendimų departamento vadovas Nerijus Rasburskis ir „Fortum Heat Lietuvos“ generalinis direktorius Vitalijus Žuta.

Kauno laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) įsikūrusios jėgainės projektą kartu įgyvendina bendra „Ignitis grupės“ ir „Fortum Heat Lietuva“ įmonė – Kauno kogeneracinė jėgainė. Bendra projekto vertė siekia iki 160 milijonų eurų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)