Laboratorijoje dirbantys aukštos kvalifikacijos darbuotojai geba greitai nustatyti ir šalinti gedimus elektros tinkle, taip pat teikia išskirtines paslaugas vykdant skirstomojo ir perdavimo elektros tinklo įrenginių bandymų darbus - tai srovės ir įtampos transformatorių metrologinę patikrą, galios transformatorių matavimus, transformatorinės alyvos bandymus.

„Įgyvendindami naują „Lietuvos energijos“ strategiją LE 2030, koncentruojamės į šalies energetikos sektoriaus pajėgumą užtikrinančias veiklas, todėl sparčiai judame visiško grupės veiklų išgryninimo link. Parduodama laboratorija teikia išskirtines paslaugas, joje dirba aukštos kvalifikacijos komanda ir yra pelninga, todėl neabejojame, kad šis pasiūlymas sudomins potencialius investuotojus“, - sako EnePRO valdybos pirmininkas ir „Lietuvos energijos“ Finansų ir iždo tarnybos direktorius Darius Kašauskas.

Laboratorijos pardavimo procesą EnePRO tikisi užbaigti iki šių metų IV ketvirčio.

2018 m. balandį „Lietuvos energija“ paskelbė, kad atsisako EnePRO vykdomos rangovinės veiklos. Planuojama, jog šis projektas bus įgyvendintas kuo greičiau. EnePRO iki liepos 1 d. užbaigia vykdyti turimas sutartis. Iki minimumo sumažinusi veiklos apimtis, įmonė toliau įgyvendina svarbiausius pradėtus projektus.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)