Sutrikimų priežastis kol kas nėra aiški. Vilnaius Vyriausiasis policijos komisariatas taip pat liko be energijos tiekimo. Po valandos elektros tiekimas komisariate atnaujintas.

Pranešama, kad elektros tiekimas sutriko ir didelėje Ozo gatvės dalyje. Viršuliškėse elektra buvo dingusi keletą kartų, visas rajonas skęsta tamsoje. Skaitytojai taip pat praneša apie be elektros likusius namus Šeškinės rajone. Vilkpėdės gatvėje taip pat būta elektros tiekimo sutrikimų.

Pranešama, kad Ozo ir Naugarduko gatvėje elektros tiekimas jau atstatytas.

Bendrovės „Eso“ atstovas ryšiams su visuomene Martynas Burba trečiadienį ryte DELFI informavo, kad elektros neturėjo keli tūkstančiai sostinės gyventojų.

„Vakar apie 21 val. dėl keturių vidutinės įtampos kabelių gedimo sutriko elektros tiekimas dalyje Vilniaus miesto. Dėl gedimo elektros tiekimo sutrikimus galėjo justi apie 3 tūkst. vilniečių Šeškinėje, Naujamiestyje, Žvėryne ir Viršuliškėse.

Daliai klientų elektros tiekimą atnaujinome per pusvalandį, o galutinai sutrikimus pašalinome po 23 val. Atsiprašome klientų dėl patirtų nepatogumų. Dedame maksimalias pastangas, siekdami užtikrinti patikimą elektros energijos tiekimą, todėl kruopščiai ištirsime šį atvejį tam, kad ateityje tokie gedimai nepasikartotų“, – komentavo bendrovės atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)