Jau už kitų metų sausio mėnesį „Lesto“ klientai už elektrą turės mokėti naujais tarifais.

Pačio populiariausio (apie 70 proc. privačių klientų) „Standartinio“ vienos laiko zonos tarifo plano turėtojai už elektrą mokės 12,7 ct/kWh (dabar galioja 12,9 ct/kWh tarifas).

„Lesto“ klientai, pasirinkę „Standartinį“ dviejų laiko zonų tarifo planą, kitąmet mokės 13,9 cento dienos metu darbo dienomis (dabar moka 14,1 cento už kWh) ir 9,9 cento už kWh nakties metu ir savaitgaliais. Dabar šis tarifas yra 10,1 cento už kWh.

Dviejų laiko zonų tarifo planai rekomenduojami tiems klientams, kurie bent 30 proc. elektros energijos suvartoja naktimis, savaitgaliais ir švenčių dienomis.

2016 metais „Elektrinių viryklių“ vienos laiko zonos tarifo plano kaina bus 12,60 cento už kWh arba 0,1 cento mažesnė nei šiemet. Dviejų laiko zonų dieninis tarifas - 13,8 ct/kWh, naktinis, savaitgalių ir švenčių - 9,8 ct/kWh.

Daugiau elektros energijos vartojantiems gyventojams „Lesto“ 2016 metais ir toliau siūlys tarifų planus „Namai“ ir „Namai plius“ su pastoviąja kainos dalimi.

Verslo klientams, gaunantiems elektros energiją iš vidutinės įtampos tinklų, nuo 2016 metų persiuntimo paslaugos kainos vidutiniškai didės apie 0,18 cento už kWh, iš žemosios įtampos tinklų – vidutiniškai didės 0,28 cento už kWh. Tam didžiausią įtaką turėjo perdavimo ir sisteminių paslaugų kainų padidėjimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (260)