„Orientuojamės į klientų poreikius, todėl nuolat ieškome būdų dirbti efektyviau. Manome, kad sujungę elektros ir dujų skirstymo bendroves, galėsime suteikti klientams daugiau paslaugų iš vienų rankų, taip didindami jų pasitenkinimą“, – teigia nominuotas ESO vadovas Aidas Ignatavičius.

Nuo 2016 metų sausio mėnesio į ESO bus galima kreiptis ir dėl elektros, ir dėl dujų įvedimo, pasikeisti tiek elektros, tiek ir dujų skaitiklius. Jei sutriks elektros ar dujų tiekimas, gedimus šalins viena bendrovė ESO.

Elektros energiją „Lesto” klientams toliau tieks ESO, o dujomis kaip ir anksčiau aprūpins „Lietuvos dujų tiekimas“.

Dėl bendrovių sujungimo klientams nereikės imtis jokių papildomų veiksmų. Elektros ir dujų vartotojai ir toliau galės naudotis savo atsiskaitymo knygelėmis, galios turimos sutartys su „Lesto” ir „Lietuvos dujomis“, banko kodai ir ruošiniai išliks nepakitę.

„Lesto” ir „Lietuvos dujų“ klientai apie įmonių pokyčius bus informuoti asmeniškai – laiškais, trumposiomis žinutėmis.

Skaičiuojama, kad dėl įmonių sujungimo, metinis sutaupymo efektas bus 3,6 mln. eurų. „Energijos skirstymo operatorius“ taps viena didžiausių Lietuvos įmonių, jos turtas sieks apie 1 mlrd. eurų.

„Lesto” ir „Lietuvos dujų“ sujungimas – „Lietuvos energijos“ vertės išgryninimo programos dalis. Įgyvendindama šią programą „Lietuvos energija“ siekia tapti vertingiausia energetikos įmone

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)