Ji poste pakeis ankstesnį Vilniaus šilumos tinklų vadovą Arūną Keserauską.

Tai DELFI patvirtino Vilniaus šilumos tinklų stebėtojų tarybos narys, konservatorius Mykolas Majauskas.

„Visas Vilniaus šilumos ūkis yra valdomas per Vilniaus šilumos tinklus, todėl labai svarbu buvo paskirti profesionalią įmonės valdybą, kuri ir pasirinko naująją vadovę. G. Kaminskaitė-Salters kuri turi labai rimtos tarptautinės patirties energetikos srityje, taip pat ir darbo Lietuvos viešajame sektoriuje patirties“, - teigė jis.

G. Kaminskaitė-Salters tvirtino sieksianti įgyvendinti jai iškeltus skaidrumo, efektyvumo ir šilumos kainų mažinimo uždavinius.

„Reikės įsigilinti į kainų formulavimo metodiką, dirbti tiek su „Vilniaus energija“, kuriai išnuomotas turtas, tiek su Valstybine kainų ir energetikos kontrolės komisija, tiek su Energetikos ministerija, nagrinėti  įvairias galimybes ir susifokusuoti, kiek įmanoma, į kainų mažinimą ir efektyvumo didinimą“, - DELFI komentavo ji.

DELFI primena, kad į D. Grybauskaitės komandą G. Kaminskaitė-Salters įsiliejo praėjusių metų vasarą, prieš tai ji dirbo užsienyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)