Elektros skirstymo bendrovė „Lesto“ pranešė, kad, 18 val. duomenimis, keli šimtai vartotojų be elektros likę Klaipėdos regione, daugiausia jų - nuo audros „Feliksas“ labiausiai nukentėjusiame Gargždų rajone.

Be to, pavieniai gedimų atvejai šalinami Vilniaus, Kauno ir Šakių rajonuose.

„Brigados, šalinančios gedimus, dirba, uragano sukeltų padarinių likvidavimas eina į pabaigą. Klientų, kuriems dar neatnaujintas elektros tiekimas, prašome supratimo ir kantrybės. Ten, kur įmanoma, darbai bus vykdomi ir naktį. Rytojaus dieną turi būti pabaigti visi gedimų šalinimo darbai“, - sako „Lesto“ Tinklo valdymo skyriaus vadovas Ervinas Pareigis.

Gedimo šalinimo darbus tęsia 44 operatyvinės komandos iš „Lesto“ ir rangovų įmonių. Pirmiausia šalinami tie gedimai, kurie susiję su elektros tiekimu didesnei daliai vartotojų ir ypatingos reikšmės visuomeninės paskirties objektams.

Sekmadienį smarkus vėjas buvo sutrikdęs elektros tiekimą dalyje šalies regionų, be jo buvo likę apie 15 tūkst. vartotojų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)