Kaip teigia dienraščio „Verslo žinios” šaltiniai, vos tik Energetikos ministerijos pareigūnai po Vyriausybės posėdžio įvykusiame pasitarime ėmė rodyti pirmąsias šilumos ūkio pertvarkos skaidres, A. Butkevičius paprašė sustabdyti prezentaciją, kol ministerijos pateikiamas variantas nėra suderintas su kitomis valstybės institucijomis.

J. Neverovičius po kelių minučių paliko pasitarimų kambarį ir išėjo iš Vyriausybės rūmų.

Energetikos ūkio pertvarka - vienas iš Vyriausybės prioritetinių sričių. Prezidentė Dalia Grybauskaitė per metinį pranešimą teigė, kad vietiniai šilumos oligarchai „apiplėšinėja šalies žmones ne ką mažiau nei „Gazpromas“, kuriam jau permokėjome 5 milijardus litų”.

Primename, kad dar praėjusių metų gruodį A. Butkevičius pareiškė, kad asmeniškai kontroliuos termofikacinėse elektrinėse pagaminamos šilumos ir elektros energijos pardavimo kainas bei gamybą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (303)