J. Neverovičiui esą priekaištaujama už jo komandos prastą darbą, pernelyg didelį suartėjimą su opoziciniais konservatoriais, taip pat už Visagino atominės elektrinės (VAE) projekto stūmimą, už biržoje smarkiai pakilusias elektros energijos kainas ir kitais klausimais, rašo „Verslo žinios”.

Audringo aptarimo, trukusio net kelias valandas, įkarštyje J. Neverovičius tiesiai pasiteiravo Vyriausybės vadovo apie savo darbo perspektyvas. Turimomis žiniomis, energetikos ministras premjero klausė, ar nederėtų jau dabar arba artimiausiu metu parašyti atsistatydinimo iš ministerijos vadovo pareigų prašymo.

A. Butkevičius bandė nuraminti J. Neverovičių ir teigė, kad šis ir toliau gali dirbti energetikos ministru, tik turės parodyti, kad išgirdo kritines pastabas ir padarys atitinkamus sprendimus, pavyzdžiui, dėl kai kurių savo komandos žmonių pakeitimo kitais.


Pats ministras padėties nekomentuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (405)