„Pasiekė informacija, nežinome, ar ji patikrinta, ar ne, ar ji patikima, ar ne, kad „Rosatom“ yra pasiūlęs 25 proc. Kaliningrado atominės elektrinės akcijų Lietuvai, Lietuvos Vyriausybei mainais į Kruonio hidroakumuliacinės elektrinės pajėgumus“, - ketvirtadienį Vyriausybės valandoje Seime sakė opozicijos lyderis Andrius Kubilius.

Jis J. Neverovičiaus teiravosi, ar ministras bei premjeras tokį pasiūlymą gavę ir „ar gali Lietuvos Vyriausybė pasiduoti tokiems gundymams išduoti Lietuvos energetinę nepriklausomybę“.

Energetikos ministras J. Neverovičius atsakė nenorintis komentuoti spaudoje pasirodžiusių „spekuliacijų ir gandų“. A. Kubilius neatlyžo ir teiravosi, ar toks „Rosatom“ pasiūlymas gautas.

„Aš, kaip energetikos ministras, tokio pasiūlymo nesu gavęs ir tokių pasiūlymų nesvarstome“, - tvirtino J. Neverovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)