Lietuvos politikė pristatė ir statybų bendrovę „Vėtrūna“ bei jos valdybos pirmininką Vytautą Banį, kuris susidomėjo Baltijos atominės elektrinės projektu. „Šiandien mes apžiūrėjome aikštelę, pamatėme projekto vietą. Žinoma, Lietuvos kompanijas labai domina galimybė dalyvauti šiame projekte, bendradarbiavimo galimybė“, – pasakė V. Banys.

„Rosatom“ prezidento pavaduotojas, kuruojantis statybas, Sergejus Budylinas taip pat pažymėjo, kad buvo rasti praktiniai bendradarbiavimo su kolegomis sąlyčio taškai. „Manau, kad tokius susitikimus rengsime reguliariai ir galbūt tie nedideli, bet praktiški bendri projektai, kuriuos realizuosime, padės ištirpdyti politinį ledkalnį, kuris, greičiausiai, buvo dirbtinai kuriamas tarp mūsų šalių realizuojant šį projektą“, – pasakė S. Budylinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją