Masinis statytojų girtavimas gal ir nebūtų buvęs atskleistas, jei ne saugyklos statybų projekto vadovo iš „Nukem Technologies” Thomo Peacho akibrokštas.

Praėjusią savaitę Visagino policijos pareigūnams šis asmuo įkliuvo neblaivus prie vairo. Jam buvo nustatytas 0,91 promilės girtumas.

„Statybų projekto vadovui gimė duktė, todėl gal jis kur nors paminėjo šį džiugų įvykį. Juk incidentas su policija buvo ne darbo metu. Apskritai bendrovė nelinkusi komentuoti darbuotojų laisvalaikio”, – „Lietuvos rytui” rėžė „Nukem Technologies” atstovė Inga Mališauskaitė.

Į išskirtinės svarbos objekto statybų aikštelę vien per pastaruosius tris mėnesius bandė patekti net 28 neblaivūs darbuotojai. Iš tų 28 sulaikytųjų mažiausiai keturi buvo užsieniečiai.

Apie įkliuvusius neblaivius darbuotojus buvo pranešta jų darbdaviui – bendrovei „Vėtrūna”. Prasižengėliams buvo skirtos drausminės nuobaudos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją