„Mane labai žavi Gedimino Rudžionio (siūlymo iniciatoriaus – DELFI) tas toks atkaklumas. Iš tikro siūlyčiau pritarti ir atpalaiduoti nuo tos tokios obsesinės būsenos, kai įkyriai kiekvieną tarybos posėdį jis bando pateikti kažkokį projektą, kuris sunkiai suprantamas“, - tarybos posėdyje kalbėjo konservatorių frakcijos seniūnas Raimundas Alekna.

„Aš irgi buvau pasirengęs balsuoti „už“ ir pritarti, bet kai išgirstu motyvus, kad beatodairiškai brangsta dujos ir kainos, todėl mes dabar nedelsiant sustabdykime, sumažinkime kainą. Kai motyvai kažkokie iš kito pasaulio, sunku balsuoti „už“, - kalbėjo Vilniaus meras, buvęs konservatorius Vilius Navickas.

Liberalų sąjūdžio atstovas Algirdas Gricius pasiūlė pritarti klausimo pateikimui, sudaryti komisiją iš visų frakcijų atstovų.

Tuo tarpu socialdemokratas, Vilniaus vicemeras Romas Adomavičius pasiūlė pasiimti senas Kontrolės komisijos išvadas ir jas atnaujinti. „Siūlau paimti dar kartą tas išvadas, bet labai įdėmiai pasižiūrėti, papildyti žmonėmis, kurie nori ateiti ir nuoširdžiai dirbti toje komisijoje, ir pasižiūrėkim, bet padarykim dokumentą, kad būtų už ką balsuoti“, - aiškino R. Adomavičius.

Anksčiau miesto taryba „Tvarkos ir teisingumo“ siūlymą peržiūrėti nuomos sutartį, sudarytą tarp Vilniaus savivaldybės, „Vilniaus energijos“, „Vilniaus šilumos tinklų“ ir bendrovės „Dalkia“ buvo atmetusi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją