Prabangiojo „Porshe Cayenne“ nupirkimas buvo viena sutarties su D. Masioniu sąlygų priimant jį į darbą. D. Masionis „Lietuvos energijoje“ neišdirbo nė metų.

„Lietuvos energijos“ atstovė ryšiams su visuomene Renata Gaudinskaitė DELFI sakė, kad „Porsche Cayenne“ prekiaujama nuo metų pradžios. Pasak R. Gaudinskaitės, dar pernai įmonė nusprendė atsisakyti visų prabangių automobilių.

Iš pradžių tam skelbti aukcionai, nuo metų pradžios automobiliai pardavinėjami viešo konkurso būdu, kai pirkėjai teikia pasiūlymus.

„Pasiūlymų yra, kontaktai su potencialiais pirkėjais vyksta nuolat, greičiausiai netinka siūloma kaina. Rinkoje situacija nėra pati palankiausia pardavinėjimui. Pusvelčiui niekas savo turto išpardavinėti nenori“, - sakė „Lietuvos energijos“ atstovė. R. Gaudinskaitė patikslino, kad automobilį buvo nuspręsta parduoti dar įmonei vadovaujant D. Masioniui.

Remdamasi teisės aktais įmonė neatskleidžia, kiek už prabangų automobilį norėtų gauti ir neįvardija potencialių pirkėjų siūlomų kainų. Pirmajame aukcione „Porsche Cayenne“ kaina buvo 130 tūkst. litų.

DELFI žiniomis, tokių pat techninių duomenų „Porsche Cayenne“ kaina šiuo metu Lietuvoje siekia 60-70 tūkst. Lt.

Kartu su „Porsche Cayenne“ „Lietuvos energija“ parduoda dar 26 kuklesnius automobilius, tarp kurių - ne vienas „Chrysler” markės automobilis. Pasak R. Gaudinskaitės, apie viešas automobilių ekspozicijas ir jų išbandymo galimybes skelbiama spaudoje.

„Nuo to laiko, kai nuo vasaros nebedirbu „Lietuvos energijoje“, nieko ir negaliu pasakyti, kas joje vyksta. Turiu visai kitus rūpesčius ir dirbu visai su kita sritimi. Automobiliu domėtis nebuvo kada, nes turiu daug kitų iššūkių ir užsiėmęs visai kitais reikalais“, - teigė kartu su „Porsche Cayenne“ į „Lietuvos energiją“ vadovauti atėjęs D. Masionis.

Jis nesiryžo prognozuoti, kiek 130 tūkst. litų kainavęs „Porsche Cayenne“ būtų vertas šiuo metu.

AB „Lietuvos energija” yra likviduojamo nacionalinio investuotojo „Leo LT”, kurio dauguma akcijų priklauso valstybei, antrinė bendrovė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją