„Į banką atėjo apie porą šimtų žmonių, kurie atsiėmė avansines pensijas ir tapo mūsų banko klientais - jei atidarė sąskaitas banke, nes jų pinigai yra mokėjimo kortelėse. Manome, kad tai yra geras produktas - aktuali ir savalaikė paslauga“, - BNS sakė banko atstovė spaudai Daiva Grikšienė.

Norintiems gauti pensiją Šiaulių bankas Ūkio banko klientams, kurių gaunamos pensijos užstrigo problemų patyrusiame banke, siūlo naują paslaugą – „pensijos avanso“ limitą, kuris gali siekti iki 300 litų ir yra suteikiamas iki kitos pensijos gavimo dienos. Šią paslaugą Šiaulių bankas pradėjo teikti nuo trečiadienio, vasario 13 d., 13 val.

Trečiadienį taip pat pranešta, kad Europos Rekonstrukcijos ir plėtros bankas ketina suteikti subordinuotą paskolą Šiaulių bankui, jam perimant Ūkio banko, kurio veiklą sustabdė Lietuvos bankas, gerą turtą ir apdraustus indėlius.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)