„Mes pritariame nuomonei, kad „Snoro“ bankroto administratoriumi turėtų būti paskirtas tarptautinę patirtį turintis kandidatas, nes tokios apimties ir sudėtingumo bankroto procedūros Lietuvoje tiesiog dar nėra buvę. Taip pat manome, kad kandidatas turėtų būti nepriekaištingos reputacijos ir neturėti jokių sąsajų su „Snoro“ banku“, - pažymėjo asociacijai talkinančios advokatų kontoros „Raidla, Lejins & Norcous“ vadovaujantysis partneris Irmantas Norkus.

Lietuvos bankas taip pat peržiūrėjo savo pirminį siūlymą ir antradienį Vilniaus apygardos teismui pasiūlė tarptautinės konsultacijų bendrovės „Zolfo Cooper Europe“ vyriausiojo partnerio Neilo Cooperio kandidatūrą. Pastarasis yra buvusio „Snoro“ laikinojo administratoriaus Simono Freakley komandos narys ir verslo partneris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)