Šiemet visi LDGD naujai pasiūlyti gyvybės draudimo ir draudimo nuo nelaimingų atsitikimų produktai suteikia apsaugą teroro aktų atvejais ir nuostoliai nuo teroristų veiksmų nukentėjusiems žmonėms yra atlyginimami tokia pat tvarka, kaip ir dėl autoįvykių ar kitų draudiminių nelaimingų atsitikimų.

"Kuriant naujuosius gyvybės draudimo produktus, jų taisykės buvo gerokai patobulintos, siekiant, kad jos būtų patrauklesnės klientui ir stengiantis užtikrinti maksimalią kliento apsaugą. Buvo maksimaliai sutrumpintas nedraudiminių įvykių sąrašas. Teroro aktai taip pat buvo išbraukti iš nedraudiminių įvykių sąrašo", - sakė LDGD direktoriaus pavaduotoja Ingrida Savickienė.

Anot I.Savickienės, nedraudiminiai įvykiai, kuriuose masiškai nukenčia žmonės, liko karo veiksmai, karo ar ypatingosios padėties įvedimas, masiniai neramumai, branduolinės energijos poveikis. Visos LDGD rizikos yra perdraudžiamos Šveicarijos perdraudimo kompanijoje "Swiss Re".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją