SPA Vilnius SANA įsikūręs seniausiame ir didžiausiame Lietuvos Druskininkų kurorto, esančiame ant Nemuno kranto, centre. Dėl šią vietą supančių pušynų ir švarių ežerų klimatas čia visada yra švelnus ir šiltas, oras grynas, bei vienas švariausių Europoje.

Didžiausias SPA Vilnius SANA turtas yra šalia centro esantis mineralinio vandens šaltinis, iš kurio tiesiai į sveikatos centrą yra išgaunamas aukštos mineralizacijos vanduo. Daug gydomųjų savybių turintis mineralinis vanduo ir gydomasis purvas, niekuo nenusileidžia garsioms Europos versmėms.

SPA Vilnius SANA - tai sveikatos gerinimo centras su mineralinio vandens procedūromis, gydomosiomis ir sveikatos gerinimo programomis, 4**** žvaigždučių viešbutis, SPA baras su specialiu SPA meniu, restoranas, laisvalaikio centras su boulingu ir kavine, žiemos sodas, bei didelis konferencijų ir visa tai po vienu stogu.

Modernus sveikatos centras, 2004 metais naujai įsikūręs senojoje „Vilnius“ sanatorijos bazėje (nuo 1976 m), kur iki šiol yra išsaugotos senosios kurortologijos gydymo tradicijos, procedūros su mineraliniu vandeniu, gydomuoju purvu, kinezeterapija ir vertikalios vonios.

Daugiau informacijos: www.spasana.lt