Antras žingsnis. Žarnyno valymas. Kad ir kaip puoselėtumėte kūną, efekto nepasieksite, kol organizmas nebus išvalytas iš vidaus. Žarnyno valymas, arba hidrokolonoterapija leidžia atsikratyti senų nešvarumų, nuodijančių organizmą ir žmogui laikantis jam sudarytos mitybos sistemos – valgant tik tai, kas jam naudinga – žarnyne nesikaupia toksinai. Išvalius žarnyną jame labai lengvai prigyja geroji mikroflora, neapkrautas netinkamu maistu jis geriau dirba – atsikratoma vidurių užkietėjimo.

Trečias žingsnis. Kepenų valymas. Kai organizme susikaupia per daug toksinų, kepenys jau nebepajėgia jų atsikratyti. Išvalyti kepenis – reiškia palengvinti jų darbą ir išvalyti organizmą. Beje, ar žinote, kad toksinai, teršiantys jūsų organizmą, taip pat atima energiją ir gadina nuotaiką, gali sukelti depresiją. Ką jau kalbėti apie tokias nemalonias smulkmenas kaip odos bėrimai, pigmentinės dėmės, alergija. Kūnas prašyte prašo būti išvalytas – kodėl jam nepadėjus?!

Ketvirtas žingsnis. Vega testas. Natūralios medicinos centre organizmo būklė įvertinama kelias valandas trunkančiu vegetatyviniu rezonansiniu testu. Jo principas – matuojami kiekvieno organo siunčiami elektromagnetiniai impulsai. Informaciją galima perskaityti: kiekvienas organas skleidžia tik jam būdingus elektromagnetinius dažnius. Šiuo testu galima nustatyti radiacijos, elektromagnetinių jėgos laukų poveikį; organizmo užterštumą konservantais, tabaku, alkoholiu; bakterijas, virusus, grybelius; vitaminų, mikroelementų trūkumą; alergiją, disbakteriozę, įvairius uždegimus; imuninės, endokrininės, nervų sistemų išsekimą, kitas ligas. Po testo prireikus skiriamas homeopatinis gydymas.

Penktas žingsnis. LPG ir garų kapsulė. „Išorinės grožio procedūros turi prasmę tik tuomet, kai sutvarkytas vidus: sureguliuota mityba, išvalytas žarnynas”, – seną tiesą primena gydytoja J.Tulčina. Kitaip brangiausios grožio priemonės bus bevaisės – tik iššveitus organizmą iš vidaus, galima imtis jo dailinimo. Limfodrenažinio masažo (LPG) metu masažuojama moderniu prancūzišku aparatu, pasiekiančiu giliausius poodinius sluoksnius, kuriuose kaupiasi riebalai! Limfa cirkuliuoja išvalytame organizme ir padeda atsikratyti ne tik nelemtos apelsino žievelės, bet ir antsvorio! Po šios procedūros oda 6 valandas būna itin imli įvairioms gydomosios kosmetikos priemonėms, todėl dar siūloma pasinaudoti garų kapsule, įvairiomis kaukėmis, įsivynioti į dumblius.

Daugiau informacijos: www.naturalimedicina.lt