Savo mintimis žinoma moteris pasidalijo socialiniuose tinkluose. Ji rašė iš pradžių norėjusi parašyti tekstą apie kūną, sudėjimą ir meilę sau, bet vėliau pagalvojusi, kad nėra verta tiek daug komentuoti šia tema, nes, anot jos, žmonės vis tiek jausis turintys teisę komentuoti apie kito gyvenimą, ūgį, svorį ir kitus dalykus, kurie turėtų liesti tik juos pačius.

„Parašysiu tik tiek, kad kiekvienas jūsų komentaras yra apie jus. Jūsų kompleksai, jūsų nepasitikėjimas savimi, nepripažinimas, trūkumai. Kol jūs komentuojat, aš toliau lipu į aukščiausius kalnus, matau gražiausius vaizdus ir džiaugiuosi, kad mano kūnas mane visur nešioja. Džiaugiuosi, kad nepaisant visų žmonių komentarų, toliau siekiu savo tikslų ir svajonių. Sau esu graži tokia, kokia esu. Nei per kūda, nei per stambi, nei per žema ar dar kažkokia.

Linkiu kiekvienai moteriai jaustis laimingai ir nesvarbu, ką svetimi žmonės pasakys, nes nors ir tobulai atrodysit, kažkam vis tiek bus blogai. Siekit visų savo svajonių, būkite geriausia savęs versija, nes tai jums suteikia grožį ir pilnavertiškumą, o pikti žmonės tegul ir toliau didina savo ego rašydami kandžius komentarus, nes pas juos gyvenimas jau seniai nebesikeičia“, - socialiniuose tinkluose rašė V. Siegel.


Delfi primena, kad neseniai V. Siegel gerbėjus lepino atostogų vaizdais. Žinoma moteris pirmą kartą viešėjo Marbeljoje, Ispanijoje. Čia ji pasirinko praleisti aktyvų laisvalaikį.

Žygiavimas po kalnus ir apylinkes, padelis, pietų miegas ir puikus oras – V. Siegel instagrame buvo gausu malonių emocijų ir vaizdų.

„Kokį gamtos grožį man teko šiandien pamatyti. Nors vietomis buvo baisu kopti į kalną, bet pasiekus kalno viršūnę apėmė toks jausmas. Laisvės jausmas“, – dalindamasi vaizdo įrašu iš pasivaikščiojimo po kalnus, rašė V. Siegel.

Moteris taip pat pasidžiaugė, kad tuo metu Marbeljoje nebuvo daug turistų. Taigi, galima ramiai apžiūrinėti gamtos grožybes bei istorinį paveldą, o temperatūra šiame krašte dienos metu siekė apie 21 laipsnį.

Marbeljos kurortas vertinamas prabangą mėgstančių turistų. Na, o viešbutis, kuriame viešėjo V. Siegel, – itin prašmatnus. Viena naktis dviviečiame kambaryje gali kainuoti apie 1600 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)