„Kartais mūsų gyvenimuose būna akimirkų, kai it žaibas nutvieskia mintis: „Kaip norėčiau būt turtingas“. Turbūt kiekviename iš mūsų gyvena toks noras. Ir aš čia nematau nieko blogo. Visiems jums, ypač panelėms, merginoms ir moterims linkiu, kad jų vyrai ir draugai būtų turtingi.

Jūsų bachūriukas, Kučinskų Edmundukas“, – vaizdo įraše kalbėjo E. Kučinskas.

Pakilios nuotaikos atlikėjas namo skubėti nežada. „Dar šiek tiek pabūsiu. Juolab, kai Lietuvoje taip atšalo. Saulės mums visiems reikia prisigaudyti kuo daugiau“, - dainininkas.

E. Kučinskas anksčiau Delfi buvo pasakojęs, jog nemanė, kad kada grįš į feisbuką, kuriame kartą jau buvo netekęs savo tikros anketos. O netikrų čia – bent trys.

„Tai yra visiškai ne man. Absoliučiai. Aš nemoku ten būti savimi. Be to, kuriant turinį socialiniuose tinkluose, reikia įdėti labai daug darbo. Daugmaž žinomam atlikėjui, turinčiam šiokį tokį klausytojų ratą, negalima tiesiog kalbėti, kas ant liežuvio galo.

Turime daug pavyzdžių, kuomet žmonės papuola būdami, pavyzdžiui, nekokioje rytinėje būsenoje. Esu ganėtinai emocionalus. Galiu išdrėbti kažką iš pykčio, o paskui trejus metus gailėtis. Tad tai yra ne man.
Žinau, kas yra feisbukas – savo paskyroje turėjau nemažai sekėjų, bet dėl kažkokios priežasties ji buvo panaikinta. Maniau, kad niekada negrįšiu į šį socialinį tinklą, kuriame, kiek žinau yra bent trys netikros mano anketos.

Tačiau aplinka bando įpiršti kitą nuomonę – socialiniai tinklai yra puiki galimybė pasiekti savo klausytoją, su juo komunikuoti. Tad nusprendžiau duoti dar vieną šansą feisbukui. Nors, tiesa pasakius, man atrodo neetiška socialiniame tinkle piršti klausytojams savo dainas ir dar prašyti, kad jie jomis dalintųsi. Visiškai nesolidu. Tiesa, asmeninį „Youtube“ kanalą turiu ir juo labai džiaugiuosi“, – Delfi sakė E. Kučinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją