Apie tai, kad suka skirtingais keliais M. Daikerytė prakalbo socialiniuose tinkluose, vėliau šią žinią patvirtino ir Delfi.

„Kad ir kaip skaudu ir liudna, bet teko pasukti skirtingais keliais. Šia tema nesiplėsiu. Galiu tik pasakyti, kad sėkmingiems santykiams visų pirma reikia būti subrendus ir pasiruošus. O kai žmones žiūri skirtingomis kryptimis, eiti išvien neįmanoma. Mums nepavyko, bet praėję savo pamokas išeisime tik stipresni“, – Delfi sakė žinoma mergina.
Milita Daikerytė

Pora kartu prabuvo beveik dvejus metus.

Delfi primena, kad pirmą kartą apie santykius su mylimuoju Justu Milita Daikerytė prabilo praėjusių metų sausį M.A.M.A apdovanojimų metu.

Tiesa, žinoma mergina savo antrąją pusę kiek anksčiau pristatė ir sekėjams socialiniuose tinkluose. Kartu jiedu leidosi į ilgas atostogas Balyje, vėliau keliavo po Londoną, kurį laiką gyveno Barselonoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)