Apie antrą pusę F. M. Leščiauskaitė pirmą kartą prabilo laidoje „Pas Editą“. Po kurio laiko dukros tėčiu ji nusprendė pasidalinti ir socialiniame tinkle „Instagram“.

Prie žavios nuotraukos ji su grotažyme prirašė, kad čia – mama ir tėtis.

Prie nuotraukos pasipylė ne vienas porą giriantis komentaras. Kai kurie jiems linkėjo ir nuoširdžios laimės.

„Ilgai ir laimingai jums“, – rašė vienas sekėjas, kuriam pritarė ir kitas: „Už meilę!“

Delfi primena, kad laidoje „Pas Editą“ atskleista ir ilgai laukta intriga – F. M. Leščiauskaitė laukiasi. Moteris taip pat atskleidė, kad jai gims dukra, kuri pasaulį turėtų išvysti jau šių metų liepą.

„Tai gana greitai. Manau, kad aš, tikriausiai, esu ilgiausiai istorijoje nuslėpusi nėštumą vieša moteris. Nelabai aš jį slėpiau, bet taip dėkingai išėjo, kad nelabai jį kas ir matė. Vis juokdavausi, kad kilogramai auga, bet jie turi augti, o dabar bus plius 7 kilogramai. Labai mėgstu valgyti ir socialiniuose tinkluose rodau, ką valgau. Ir vis galvodavau, kad žmonės pagalvos, jog pagaliau prisiėdė. Anksčiau tai buvo dėkinga. Valgė, valgė, nestorėjo, po 30-ies yra“, – šypsodamasi sakė ji.

Sulaukusi smalsaus klausimo, ar turi antrą pusę, garsi moteris iškart atsakė, kad vieniša mama nebus. Jos gyvenime yra dukros tėtis, su kuriuo jaučiasi saugiai.

„Mano vaikas turi savo šeimą. Esu aš, jos tėtis Matas. Iš tikrųjų manau, kad šitas vaikas dėl to ir ateina į pasaulį, nes, visų pirma, jaučiuosi saugi vaiką sutikti su tuo žmogumi. Vieniša nesu, bendrautojas yra ir jis niekur nepabėgo ir, tikriausiai, buvo didelė apsisprendimo dalis vaiką pasilikti ir užauginti. Labai sąmoningai sakau „apsispręsti“, nes tame sprendimo būta. Žmonės mane pažįsta kaip tą asmenį, kuris nenorėjo vaikų ir daug apie tai kalbėjo. Visą laiką sakiau, kad galiu persigalvoti, bet įvyko ne visai taip. Aš persigalvojau palyginus neseniai, bet manau, kad tai įdomi tema. Buvau didelėje dilemoje. Man nebuvo lengva.

Bet pradėkime nuo pradžių. Sakoma, kad nėštumas gali būti labai sudėtingas laikas. Man jis nebuvo niekaip nesudėtingas, jokių atradimų nepadariau, netapau nauju žmogumi. Bet patyriau sudėtingą dalyką ir faktą, kurį man nebuvo lengva priimti, kad būsiu mama. Tik paskui supratau, kad labai laukiu to žmogaus, būtent to konkretaus žmogaus. Todėl noriu pasakyti pasauliui, kad būna visaip.

Žinau daug moterų, kurios tapo nėščios ir joms buvo labai sudėtinga, jų niekas už rankos nepalaikė, kaltino dėl to, kad joms kyla įvairių jausmų, minčių. Mano artimoje aplinkoje yra žmogus, kuris seniau nenorėjo vaiko ir kilnojo sunkius baldus. Pasaulis jį smerkė. Galvoju, kad dabartinis pasaulis turėtų palaikyti bet kokį moterų sprendimą ir psichologinę būklę“, – laidoje „Pas Editą“ svarstė F. M. Leščiauskaitė.

Visą laidą galite žiūrėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)