Nors Milisandra, pirmą kartą viešai prabilusi laidoje „Srovės“ atgailavo dėl savo žodžių, Juozui ir jo žmonai Gražinai tai nepasirodė nuoširdu.

Pora apsilankė laidoje „KK2“ ir papasakojo apie konfliktą plačiau. Taip pat išsakė, ką apie tai mano Milisandros vyras, Juozo bendražygis Algirdas Radzevičius.

Remiantis Gražinos ir Juozo Butnorių pasakojimu, Milisandros Radzevičienės patyčios, kaltinimai ir grasinimai tęsiasi apie šešerius metus. Moteris rašo įžeidžiančias žinutes, skambina iš vyro telefono numerio, grasina Butnoriams mirtimi.

Apie situaciją ir sutuoktinės veiksmus Juozas Butnorius papasakojo kolegai Algiui Radzevičiui ir paprašė, kad jis pasišnekėtų su sutuoktine.

„Dažniausiai būdavo, kad Algis ilsėdavosi namie arba būdavo kur kitur, jie nebūdavo kartu“, – laidoje „KK2“ sakė Butnoriai.

Kilus skandalui grupės „Patruliai“ nariai išplatino bendrą pareiškimą. Jame A. Radzevičius aiškiai išsako, kad yra Juozo ir Gražinos, o ne savo sutuoktinės pusėje.

„Mano žmona padėjo tašką kelių metų istorijoje šmeiždama Juozo šeimą. Situacija atrodo labai keista, kaip mes kartu, o šeimos taip. Privalau išreikšti savo poziciją. Aš palaikau visiškai Juozo šeimą“, – viešame įraše sakė A. Radzevičius.

Tokie jo žodžiai džiugina Gražiną ir Juozą Butnorius.

„Mes labai džiaugiamės, kad jis šitą situaciją žino ir supranta, palaiko mūsų šeimą. Suprantu, kodėl jis susilaiko nuo tolimesnių dalykų. Suprantu, kad tai yra jo vaiko mama ir žinot... Aš žinau, kad jam skaudu. Taip ir palikim“, – apie sudėtingą situaciją nedaugžodžiavo J. Butnorius.

Margas „KK2“ papūgų pasaulis – tik LNT.LT ir LNK eteryje.

Delfi primena, kad „Auksinių svogūnų“ filmavimas baigėsi skandalu. Renginyje dalyvavusi grupės „Patruliai“ Algirdo Radzevičiaus žmona, buvusi atlikėja Milisandra apkaltinta grasinimais. Esą moteris jau šeštus metus puola kito „patrulio“, Juozo Butnoriaus šeimą.

Renginyje Delfi duomenimis, Juozas kartu su žmona Gražina sėdėjo pirmoje eilėje. Antroje eilėje už jų buvo pasodinta Milisandra.

Anot J. Butnoriaus, net ir renginio metu moteris sugebėjo apdalinti porą įžeidimais. Savo išgyvenimais pora pasidalijo instagrame. „Delfi“ sulaukė leidimo šiais įrašais su savo skaitytojais.

„Mano brangioji žmona išplatino pirmuosius pranešimus apie tai, kas vyksta mūsų gyvenime. Niekada nenorėjome šito dalyko eskaluoti, nenorėjome viešinti ir kelti savo problemų į viešumą. Tačiau dabar esame priversti tai padaryti. Kas nežinote, ką mano žmona yra papasakojusi, papasakosiu plačiau. Pastarąsias dvi dienas po „Auksinių svogūnų gyvenu nepatraukdamas telefono nuo ausies. Telefonas pastoviai pajungtas ant įkrovimo funkcijos. Nes skambučiai liejasi vau. Esmė yra ta, kad tiek palaikymo iš jūsų tikrai nesitikėjome. Tačiau dabar mes jaučiamės dar tvirtesni, žinome, kad viską darome gerai. Taip, situacija labai liūdna, labai niūri ir dabartinėje nūdienoje nelabai nelabai norisi jūsų užversti kitomis problemomis.

Situacija ta, kad pastaruosiuos šešerius metus mes esame terorizuojami už nieką. Mes bandome rasti problema, rasti atsakymą į klausimą – už ką? Ta persona, ponia Milisandra, kuri neadekvačiai elgiasi, skambinėja naktimis žinutes. Mes turime daug medžiagos. Tai yra monologai, be jokio atsako. Mes tiesiog nepildavome žibalo į ugnį. Pastoviai būdavome puolami. Labiausiai – mano žmona. Paskui pradėjo pulti mane, pulti mūsų vaikus, mano žmoną, kai ji laukės. Galiausiai per „Auksinius svogūnus“ visa šita pradėjo skleisti žmonėms. Kaip ji nori mus nužudyti, pakasti, užmušti. Vakarienėje, „after party“ tą patį darė. Daug žmonių man skambino, sulaukėme palaikymo.

Manau, kad dabar laukia įdomi istorija. Žiūrėsime, kaip čia viskas bus. Kaip ir minėjau, procesiniai dokumentai yra pradėti ruošti. Yra visi liudininkai. Noriu palinkėti, kad niekada niekam netektų susidurti su tokiais dalykais gyvenime. Šeimoje ramybė yra pats svarbiausias dalykas. Ir dėl šitos priežasties nusprendėme visa tai iškelti į viršų. Labai tikimės, kad šitas taško padėjimas sakinio gale užbaigs šitą istoriją. Ir leis mums namuose turėti ramybę“, – kalbėjo J. Butnorius.


Pirmoji apie nemalonią situaciją prakalbo „patrulio“ žmona Gražina.

„Norėčiau truputėlį apšviesti mūsų draugus tolimesnius, kurie nieko apie šitą situaciją nežino. Taigi, „Auksiniai svogūnai“ – puikus renginys. Viskas būtų buvę gerai, jeigu ne viena persona, kuri jau šešerius metus terorizuoja mūsų šeimą grasinančio pobūdžio žinutėmis, skambučiais. Faktas, ji visur yra užblokuota. Tačiau kuriasi naujas anketas. Vėl rašo, skambina. Tai yra labai liūdna. Bet kito žmogaus mąstymo ir veiksmų mes negalime pakeisti. Todėl keičiame savo veiksmus. Po penkių ar šešių metų tylos nusprendėme viską paviešinti. Tik jau per advokatą, teismus. Yra ruošiami dokumentas. Su advokatu jau kalbėta du kartu. Ji buvo apsiraminus, bet vėl po kažkiek laiko viskas prasideda“, – kalbėjo Gražina.

Delfi kalbintas J. Butnorius pasakojo, kad 6-erius metus tylėjo, tikėjosi, kad viskas išsispręs savaime. Vis dėlto, panašu, kad ramybės šeima vis dar nesulaukia. Kaip teigė atlikėjas, kartu su žmona šioje situacijoje yra visiškai nekalti.

„Nors daug kas sako, kad ieškoti konflikto priežasties reikia ne vienoje pusėje, o abiejuose, tačiau šis kartas – išimtis. Kartais nutinka, kad žmogus galimai turi tam tikrų sutrikimų“, – sakė J. Butnorius.

Jis teigė, kad vos tik prisijungus prie grupės „Patruliai“, viskas buvo gerai, kartu su M. Radzevičiene jie bendravo labai gražiai. Anot atlikėjo, panašu, kad M. Radzevičienei kažkas neįtiko tuo metu, kai atlikėjas pasipiršo savo širdies draugei Gražinai.

„Kitą dieną buvo Mindauginės, per jas mes su Algiu koncertavome viename kaimelyje. Milisandra buvo galimai šiek tiek išgėrusi alkoholio, priėjo prie mano žmonos ir pradėjo pasakoti, koks aš esu nevykėlis scenoje, kad esu per storas. Tokie paprasti dalykai. Gražina atsakė: „Tai yra tavo nuomoė, manoji – kitokia“. Kadangi Milisandra Gražiną mokė prie žmonių, prie jų ir Gražina pamokė Milisandrą. Jai greitai ir aiškiai visą susakė. Visi viską pamatė.

Paskui buvo dar vienas kivirčas tarp mūsų, Milisandra pradėjo vėl mokyti Gražiną. Galimai ji norėjo būti mokytojo pozicijoje, o mano žmonos pamokyti nepavyko. Viskas taip ir prasidėjo“, – neslėpė J. Butnorius.

Nuo to laiko judviejų šeima, anot grupės „Patruliai“ nario, iš M. Radzevičienės sulaukdavo vis daugiau įvairių žinučių su negražiais išsireiškimais.

„Supratome, kad su ja nenorime turėti nieko bendro. Visi išpuoliai prasidėdavo nuo to, kad ji pradėdavo rašinėti, siųsti garso žinutes Gražinai. Mes nieko neatrašydavome, viską siųsdavome Algiui. Sakydavau jam: „Būk geras, ramink Milisandrą, nes nenoriu kišti rankų į š***“. Algis ją ramindavo, pasakojo, kad jis būdavo su sūnumi namie, o Milisandros arba nebūdavo, arba ji kažkur užsidariusi rašydavo mums žinutes“, – sakė J. Butnorius.

Atlikėjas svarstė, kad neleidęs M. Radzevičienei mokyti jo šeimos, kaip gyventi, užsitraukė A. Radzevičiaus žmonos rūstybę.

„O gal buvo dar kažkas iš jos pusės, tačiau mes nežinome, nes nelabai ir buvo dėl ko pykti. Ji mus tiesiai šviesai šmeižė, išvadino žmoną visokiais žodžiais dar ir tada, kai ji laukėsi, mano vaikus, giminę. Įtraukta labai daug žmonių. Milisandra siuntė žinutes ir man.

Dabar žmonės klausia, rašo, bando komentuoti: „Bobos susipyko“. Tačiau taip nėra. Vienas taškas teroristinis – ji, o mūsų visa šeima – aš, žmona, mūsų tėvai, broliai, sesės įtraukiami.

Nedavėme konfliktui nei menkiausio preteksto, o jai, matyt, netiko. Ji reikalavo mūsų dėmesio ar atsako, todėl nusprendėme viską paviešinti“, – sakė J. Butnorius.

Kreipėsi į teisėsaugą

Paklaustas, ar dėl M. Radzevičienės siųstų žinučių kreipėsi į teismą, žinomas vyras užsiminė, jog šeimos advokatas yra jai siuntęs porą įspėjamųjų raštų.

„Ji du kartus sureagavo, susimokėjo advokatui, trečią kartą jau buvo nusiųsti procesiniai dokumentai dėl bylos pradėjimo, bet juos pristabdėme, galvojome, gal viskas susitvarkys. Tačiau tai neįvyko.

Galbūt ji galvojo, kad mes ir toliau bijosime, slėpsimės po lapais, todėl ir toliau taip elgėsi. Konfliktas neslūgo, viskas tik aštrėjo. Galiausiai per „Auksinius svogūnus“ ji pradėjo grasinti, sakė, kad mūsų nekenčia, nori mus nužudyti ir sušaudyti, pakasti. Nusprendėme, kad tai – galutinis taškas“, – sakė J. Butnorius.

Tuomet kartu su žmona Gražina atlikėjas teigė atnaujinęs procesą, savo advokatui išsiuntė pareiškimą, dokumentus, visus įkalčius, kuriuos yra sukaupę.

„Viskas išsiųsta. Dabar prasidės, manau, ikiteisminis tyrimas, o vėliau, žiūrėsime“, – sakė J. Butnorius.

Nepaisant konflikto gerai sutaria su scenos partneriu

Žinomas vyras prakalbo ir apie santykius su scenos partneriu A. Radzevičiumi, teigė, kad ši situacija jam yra ne naujiena.

„Tai nėra iš piršto laužta. Jis viską mato, yra labai protingas ir racionalus žmogus. Prieš porą dienų pasakėme, kad niekada nėjome per skandalus, mėgstame teisybę. Jei bent kažkiek mes būtumėme kalti, tai būtų vienas dalykas.

Aš negaliu kalbėti už Algį, bet jis tiesiog mus užstoja, palaiko, nes žino visą situaciją. Tai tik dar kartą paliudija, kas šioje situacijoje išties yra kaltas“, – sakė J. Butnorius.

Atlikėjas pasakojo, kad su bičiuliu palaiko gerus santykius, gali A. Radzevičių vadinti tikru draugu, puikiu scenos partneriu.

„Labai daug šnekame, daug bendraujame. Visas problemas stengiamės išsiaiškinti. Per visą laiką nesame nei karto su juo susipykę. Tačiau su šia situacija susijusių komentarų Algis neduos, nes, suprantama, kodėl.

Aš tik noriu jam padėkoti, kad adekvačiai žiūri į šį reikalą, supranta jo esmę. Išties, labai skaudu, kad tai vyksta. Niekada nebuvome skandalistai, viską užsitarnaujame darbu. Lygiai taip pat ir Algis, tačiau tai, kas vyksta, turime paviešinti, turime išspręsti šią problemą“, – ne kartą pokalbio metu kartojo J. Butnorius.

Milisandra viešai atsiprašė Butnorių šeimos

TV3 laidai „Prieš srovę“ M. Radzevičianė pirmą kartą papasakojo apie kilusį konfliktą. Ji teigė kartais būnanti tiesmukiška, tačiau niekada nenori įskaudinti savo pažįstamų ar bičiulių. „Nuo to žmogaus nei vienas plaukelis yra nenukritęs – aš nepaliečiau jos, neužgavau fiziškai“, – pirmą kartą apie konfliktą prakalbo M. Radzevičienė.

Tiesa, laidoje moteris pabrėžė, kad iki šio laiko palaiko puikius santykius su J. Butnoriaus buvusiomis moterimis, gražiai su jomis sutaria, rašoma Tv3.lt naujienų portale.

„Atsiprašau, kad paminėsiu buvusias Juozo moteris, su kuriomis dabar palaikau nuostabų ryšį. Mes kartu ir keliaudavom, ir vakarodavom – po šiai dienai su jomis puikų ryšį palaikau“, – kalbėjo žinoma moteris.