„Mūsų pirmieji pasivaikščiojimai. Dar visai netolimi, tik aplink namus. Neseniai pražydo ir mūsų nuostabioji rožinė magnolija, tad turim tikrų tikriausią, nuostabiai kvepiantį, pasakų sodą“, – pasidžiaugė neseniai mama tapusi I. Stumbrienė.

Žinoma mama dėmesį atkreipė ir suderinusi savo lauko drabužius bei vežimėlį. Šeima naujagimiui išrinko vardinį „Dior“ vežimą. Itin prabangus modelis, kaip skelbia oficialus šio ženklo puslapis, kainuoja 7700 dolerių (7228 eurus).

Na, o neseniai I. Stumbrienė pasidalijo ir savo patirtimi gimdymo namuose. Ji dėkojo darbščiai gydytojų komandai ir vyrui Aivarui.

I. Stumbrienė taip pat pateikė kitus reikšmingus patarimus būsimoms mamoms.

„Mūsų pirmoji nuotrauka.

Šiandien pakalbėkime apie svarbiausią ir aktualiausią nėštukių temą – gimdymą. Sulaukusi daugybės jūsų klausimų nutariau pasidalinti savo nuostabia patirtimi. Vilniaus gimdymo namus pasirinkome neatsitiktinai, būtent čia dirba nuostabiausia daktarė – prof. dr. Kornelija Mačiulienė, be galo rūpestinga ir atsakinga akušerė ginekologė, kuriai mūsų šeima yra itin dėkinga, nes būtent ji priėmė visus tris mūsų vaikučius. Juk būtent tą akimirką, kuomet į pasaulį ateina jūsų svarbiausias žmogutis, yra itin svarbu turėti šalia komandą, kuria gali besąlygiškai pasitikėti. Žinoma, vyras taip pat dalyvavo kartu, man jo palaikymas buvo ypač svarbus. Vilniaus gimdymo namuose mano sveikatą ir mažylio būklę sekė ir prižiūrėjo paskutiniąsias nėštumo savaites.

Kadangi nėštumas buvo sklandus, mažylis įsistatęs taisyklingai, po konsultacijų su daktare, kaip ir ankstesnius gimdymus, pasirinkau gimdyti natūraliu būdu. Gimdymas prasidėjo naktį, tuomet dar namuose pajutau pirmuosius sąrėmius. Susidėjome daiktelius ir nuvykome į gimdymo namus.

Ten jau viskas truko gana greitai, 2,5 valandos. Net nuskausminamųjų neprireikė ir jau glaudžiau prie širdies savo mažylį. Beje, pačio gimdymo metu nėštukių sportas itin pasiteisino, tad jei tik turite galimybę – sportuokite ir judėkite, mokykitės kvėpavimo įgūdžių viso nėštumo metu.

O jei dar turėsite kokių klausimu, drąsiai klauskite. Tikrai stengsiuosi padėti ir įveikti jaudulį“, – nuoširdžiai rašė I. Stumbrienė.

Delfi primena, kad garsūs lietuviai trečiosios atžalos sulaukė kovo pabaigoje. Džiugia žinia garsi moteris pasidalijo socialiniuose tinkluose. Berniukas gimė Velykų išvakarėse, kovo 30 d.

„Baby, welcome to the world! (Vaikeli, sveikas atvykęs į pasaulį, liet.) Esame palaiminti dangaus. Mūsų su didžiausia meile ilgai lauktas Šv. Velykų stebuklas! Nuo šiol, kovo 30-oji mums ypatinga data“, – instagrame pasidžiaugė I. Stumbrienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)