Apie sprendimą pasikeisti sceninį vardą T. Alenčikas prabilo socialiniame tinkle „Instagram“. Jis nurodė ir šio sprendimo priežastį.

„Viena savaitė būnant Lion Ceccah. Tai buvo sunkus sprendimas, bet jį priėmus nesidairiau atgal. Nors visą šį laikotarpį mane lydėjo baimė ir gedulas. Baimė būti nesuprastam ir gedulas savo tos pusės, su kuria atsisveikinau.

Alen Chicco buvo ir bus ta mano dalis, kurios dėka aš vis atsidurdavau scenoje ir pradėjau daryti crazy projektus, bet šiai mano pusei metas pailsėti ir užleisti vietą kitai, kuri po truputį skleidėsi jau kelis metus. Keistis yra sunku, bet dar sunkiau yra tarnauti savo sukurtai ir įtikėtai realybei, kai tuo metu ji tau seniai nebetarnauja.

Nuo šiol Alen Chicco vardas lieka kaip visko pagrindas ir mano projektų bei brando ašis. Bet šis vardas traukiasi į background, užleisdamas vietą naujai savo versijai – Lion Ceccah. Ir ne veltui miniu sceną, nes būtent čia aš inicijuosiu didžiausią pokytį. Jau greitai grįšiu į ją ir viskas, ką išleisiu, bus Lion Ceccah vardu. O už scenos ribų aš niekada niekam nesakysiu, kaip mane vadinti, ar tai būtų mano gimimo vardas Tomas, ar Alen Chicco, ar naujasis alter ego, ar katė. Galite mane vadinti, kaip norite, nes aš viskas viename.

Lion Ceccah mano pusė, kurią ilgai slėpiau – seksuali, pernelyg atvira ir laukinė. Bet gerąja to žodžio prasme. Mes, lietuviai, kaip tauta esame žmonės, kurie nieko iki galo neišsako. Lion Ceccah tikslas – atkreipti dėmesį į dalykus, kurie yra neišsakyti, nepatogūs ir dažnai priimti kaip savaime suprantami reiškiniai. Lion Ceccah „savaime“ nesąmonė!

Mano naujoji era prasidėjo. Ačiū visiems, kurie lieka kartu šitame kelyje, kuriame aš būsiu dar atviresnė ir kūrybiškesnė. Nuo šiol viskas plečiasi ir didėja“, – atvirai savo įraše paskelbė T. Alenčikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)