Po pirmadienį kilusio skandalo, BC „Wolves“ oficialioje feisbuko paskyroje pranešta, kad komanda daugiau nebetęs bendradarbiavimo su S. Kuču.

„Vilniaus „Wolves“ krepšinio klubas, reaguodamas į viešojoje erdvėje penktadienį kilusį konfliktą, kuriame dalyvavo vienas iš klubo ambasadorių Simas Kučas, informuoja, kad su šiuo ambasadoriumi nebetęs bendrų veiklų.

Klubas dar kartą atsiprašo visų, kuriuos šis incidentas palietė tiesiogiai ar netiesiogiai, įžeidė ir privertė jaustis nemaloniai.

Bet kokie įžeidžiantys pasisakymai, nesantaika, bet kokio lygio agresiją ar netoleranciją skatinantys veiksmai niekaip neatspindi klubo vertybių“, – rašoma oficialioje klubo feisbuko paskyroje.

Sulaukęs viešų patyčių, daugybės S. Kučo skambučių ir net prašymų atsiųsti namų adresą, D. Petrikauskas neslėpė apmaudo, kad šį konfliktą turėjo matyti jo šeimos nariai ir mokiniai. Vyras tvirtino nė nebendravęs su S. Kuču.

„Matote, aš su juo net nesu bendravęs. Tiesiog po vakar varžybų įkėliau video. Mes visada konkuruojame su „Wolves“ fanais, tarp kurių – ir Sergejus Maslobojevas, ir broliai Lavrinovičiai. Tačiau jie yra mano draugai.

Tą video aš įkėliau, kad galėtume padiskutuoti. Kažkoks žmogus tiesiog iš ložės kažką pasakė, konfliktavo su kitais. Ir mes tiesiog visą dieną apie tai diskutuojame.

Maždaug 16 val. ateina Kučas ir parašo kažkokią keistą žinutę, siųsdamas mane ant trijų raidžių ir siūlydamas „pasidažyti lūpytes“. Paskui vėl komentuoja, klausdamas, kas tas neįgalus, su kuriuo atėjau.

Tai yra eilinės varžybos. Praėjusį kartą „Wolves“ fanai įkėlė vaizdo įrašą, kuriame šėlsta „Ryto“ fanai. Dabar įkėliau aš. Kučas pradėjo man rašinėti, nors gyvenime nesu su juo bendravęs. Daug kartų skambino man. Mes visą dieną diskutuojame apie tai, kad krepšinio kultūra turi keistis – mano video ir buvo šitai diskusijai“, – Delfi aiškino D. Petrikauskas.

Jir neslėpė, kad jį kai kurie teniso trenerio komentarai įžeidė.

Vienas jų - S. Kučo mestelėjimas apie neįgalų D. Petrikausko tėvą, kuris kartu su juo tądien stebėjo varžybas.

Anksčiau su S. Kuču vyras yra trumpai persimetęs keliais žodžiais, kuomet žinomas modelis lapkričio pasiūlė jam atvežti „Wolves“ komandos marškinėlius ir kartu nusifotografuoti. Tačiau Darius jų atsisakęs, kadangi palaiko varžovų komandą – „Rytą“.

„Aš jo visiškai nepažįstu. Mano brolis pas jį yra lankęs tenisą. Tad Kučas ir jį paminėjo komentaruose, skambino jam. Iš pradžių maniau, kad žmogui reiktų padėti, tačiau kai šitaip man parašė viešai…“, – komentavo Darius.

Socialinėje erdvėje gausu S. Kučo patyčių, kuriuose – daug keiksmų. Vienas jų skamba taip: „Dariukas myzaliukas, pauliukas draugiukas, neseniai kastrociukas. Pagarba nebekraujuos abi“.

Taip pat D. Petrikauskas su Delfi pasidalijo žinutėmis, kurių iš S. Kučo sulaukia privačiai.

Delfi komentaro kreipėsi ir į S. Kučą, tačiau nei į žinutę, nei į skambutį žinomas vyras neatsakė. Tačiau Antradienį jis pasidalijo viešu įrašu, kuriame pripažino peržengęs ribas.

„Kartais atsilaikyti provokacijoms, kurios tampa nuolatinėmis ir dažnai visiškai nepamatuotomis, gali būti labai sunku. Neapykantos kurstymas ne tik mano, bet ir mano artimųjų atžvilgiu peržengė visas ribas, kurias paskui savo nederamu elgesiu peržengiau ir aš.

Atsiprašau visų, ką užgavo mano elgesys, kuris niekaip neatspindi mano tikrųjų vertybių. Kviečiu visus šį Šv. Velykų savaitgalį sutikti su vienintele Vilniuje tikra šeimyniška, neagresyvia ir linksma krepšinio atmosfera. Susimatome šeštadienį. Visiems rimties, taikos ir meilės!“ – rašė S. Kučas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)