Jauna moteris Lietuvoje kūrėsi svajonių gyvenimą. Nuo vaikystės visą širdį dainavimui atidavusi Eva įkūrė auskarų vėrimo verslą. TV žiūrovai ją matę ir įvairiuose šou, vienas jų – realybės drama „(Ne) viskas įskaičiuota“. Pasidžiaugusi vasarišku nuotykiu ir čia susiradusi naujų draugų, netrukus žinoma mergina įsimylėjo. Jos širdį po ilgų bandymų pavergė kitatautis.

Evos vaikinas Fisheris kilęs iš Kamerūno. Lietuvoje jis ne vienerius metus kūrė savo verslą. Nepaisant padėties mūsų šalyje, panorėjęs išvykti namo jis pakliuvo į vieną didžiausių košmarų savo gyvenime. Į jį įsivėlė ir Eva, kuri vedina meilės taip pat susikrovė lagaminus ir pasirengė skrydžiui į Fisherio gimtąją Afriką.

Ne gana Vilniaus oro uoste patirto košmaro, atvykę į Kamerūną įsimylėjėliai sužinojo, kad buvo apgauti - liko be namų. Nepasisekė ir su itin brangia aparatūros siunta, už kurią atsakingas „Lietuvos paštas“.

Eva pasipiktino Migracijos tarnybos darbu su mūsų šalyje gyvenančiais žmonėmis iš kitų žemynų, papasakojo apie siaubingą naktį oro uoste, romantišką meilės istoriją ir netikėtai brangų pragyvenimą bei kasdienybę egzotiškame krašte.