Atstovas spaudai Kevinas Sasaki sakė, jog A.Spellingas mirė savo namuose Los Andžele maždaug 18.25 val. vietos laiku. Praėjusį savaitgalį po patirto insulto jis buvo paguldytas į ligoninę.

A.Spellingas taip pat prodiusavo tokius televizijos filmus kaip „Iliuzijų sala“, „Starskis ir Hačas“, „Čarlio angelai“ ir „Meilės laivas“. Jis mirė palikdamas savo žmoną Candy, dukrą Tori Spelling, vaidinusią seriale „Beverli Hilsas 90210“, ir sūnų Randy Spellingą, kuris taip pat yra aktorius.

Kadaise apdovanotas karo veteranas A.Spellingas sugebėjo pats išbristi iš skurdo ir tapti vienu turtingiausių ir įtakingiausių žmonių Holivude. Iš Teksaso kilęs A.Spellingas buvo įtrauktas net į Guinnesso rekordų knygą kaip produktyviausias prodiuseris pasaulyje.

Tik nedaugelis žmonių sugebėjo taip, kaip A.Spellingas paveikti televizijos žiūrovų įpročius ir galbūt net suformuoti amerikietiškosios kultūros įvaizdį tarptautinėje arenoje. Nors jo serialus ir filmus kūrė kiti žmonės, A.Spellingas buvo aktyvus prodiuseris ir prisidėjo kuriant filmų siužeto linijas bei veikėjų charakterius.

Daugelyje savo filmų A.Spellingas pasakoja apie nepaprastai turtingus ir išvaizdžius žmones, kurių gyvenimus dažnai lydi nesėkmės, tarytum primindamas, kad paprastai gerai ten, kur mūsų nėra. Tą patį galima būtų pasakyti ir apie jo paties gyvenimą. Būdamas itin drovus ir uždaras, jis retai kada išeidavo iš jam priklausančių 123 kambarių rūmų prabangiame Los Andželo Holmbi Hils rajone.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją