Čia, pavyzdžiui, galima išgirsti Lennono pastabas apie "The Rolling Stones” vokalistą: “Aš visada labai gerbiau Micką ir "The Rolling Stones”, tačiau jis pasakė keletą nemalonių žodžių "The Beatles” atžvilgiu… Aš galiu kritikuoti "The Beatles”, tačiau neleiskite ir jam to daryti."

Ištraukos iš interviu, kurį įrašė "Rolling Stone" leidėjas Jannas Wenneris, išspausdintos ir specialiame, daininkui skirtame, žurnalo numeryje, Britanijos spaudos kioskų lentynose pasirodžiusiame penktadienį.

Šiame numeryje galima rasti interviu net su 34 aktoriais ir atlikėjais, tokiais kaip Keithas Richardsas, Davidas Crosby, Billy Corganas ir Robas Thomasas. Visi jie kalba apie Lennono gyvenimą ir mirtį. Be to, čia spausdinamas ir dainininko žmonos Yoko Ono laiškas, kurį ji neseniai nusiuntė JAV teisėtvarkos pareigūnams, prašydama neleisti išeiti į laisvę Lennono žudikui Markui Davidui Chapmanui.

Johnas Lennonas, kuriam spalio 9-ąją būtų sukakę 60 metų, buvo nužudytas 1980-ųjų gruodžio mėnesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją