Šiuo metu jis turi ir kitų rūpesčių – siekia tapti „MTV Networks Baltic“ laidų vedėju. Ar jam pasisekė, paaiškės jau rytoj.

Paliko telefoną

Apie sužadėtuves Tomas prasitarė atsitiktinai – pasiskundė, kad užsienyje paliko savo mobilųjį telefoną. Kodėl užsienyje? Todėl, kad vyko jo sužadėtuvės.

„Ar čia rimtai? Rimtai, rimtai“, – patikino 24 metų atlikėjas.

Paaiškėjo, kad jau porą metų Tomas draugauja su Dalia, kurios amžiaus nenorėjo atskleisti. Dalia šiuo metu gyvena antrame pagal dydį Šveicarijos mieste Ženevoje.

„Ji ten mokosi. Studijuoja finansus“, – lakoniškomis frazėmis pasakojo T.Sinickis.

Surengti sužadėtuves buvo Tomo idėja, kuria jis nustebino mylimąją. „Kodėl? Nes norėjau“, – paaiškino Tomas.

Žiedo su brangakmeniu atlikėjas mylimajai neįteikė ir tikino, kad viskas dėl to, kad jis labai kuklus.

„Ar klūpėjau ant kelio? Nesakysiu“, – išsisukinėjo atlikėjas, vadovaujantis informacinių technologijų kompanijai.

Kalba nenoriai

Nenoriai apie sužadėtuves kalbantis Tomas dar labiau prityla, paklaustas apie vestuves. Kada jos bus, dar labai neaišku.

„Cha, cha, cha, neplanuojam dar. Kai susibėgsim, tada ir planuosim“, – pažadėjo T.Sinickis. Nors mylimuosius, o dabar sužadėtinius skiria beveik pora tūkstančių kilometrų, pasimatyti jiems pavyksta gana dažnai.

„Kas kiek? Sunku pasakyti. Dažniau nei kartą per mėnesį“, – patikino atlikėjas. Iš Rygos grįžęs į Vilnių T.Sinickis gali daugiau dėmesio skirti ir muzikinei karjerai.

„Dabar įrašinėsime albumą, kurį išleisime rudenį. Koncertuojame nedaug. Nors pasiūlymų yra, išsirenkame tai, kas tinkamiausia ir už ką daugiausiai moka“, – neslėpė Tomas.

Madinga Lietuvoje

Šiuo metu Lietuvoje susižadėti ir neplanuoti vestuvių – itin populiaru. Pernai sausį televizijos pokalbių laidoje „Nomeda“ susižadėjo ir „Lemon Joy“ dainininkas Igoris Kofas.

Jis tuomet smarkiai susijaudino ir po meilių žodžių savo mylimąją Indrę ilgai laikė suspaudęs glėbyje. Pora apie vestuves visai nekalba ir net neišduoda, kada jos bus.

Ilgai trunkančiomis sužadėtuvėmis džiaugėsi ir dainininkė Džordana Butkutė, kuriai yra pasipiršęs jos mylimasis Sergejus. Prieš ketverius metus, iškart po realybės šou „Akvariumas-2“, kurį Džordana laimėjo, pora išvažiavo į Turkiją, kur Sergejus jai ir pasipiršo.

„Nenorėjome, kad čia visi matytų ir aptarinėtų sukneles. Kada bus vestuvės? Neplanuojam, labai gerai ir taip“, – patikino D.Butkutė.

Muzikos pasaulio užkulisiuose kalbama ir apie grupės „Bavarija“ nario Juozo Liesio sužadėtuves su mylimąja Egle Skrolyte. Pats dainininkas šias kalbas neigia, bet liudininkai tvirtina, kad ant Eglės piršto tikrai matę puikų žibantį žiedą.