Svarbiausia viešnia A.Pugačiova į balių atvyko viena pirmųjų. Kiek vėliau pasirodė humoristai Vladimiras Vinokūras ir Michailas Žvaneckis, dainininkas Nikolajus Baskovas su žmona ir kiti.

O štai televizijos laidų vedėja Regina Dubovickaja stipriai pavėlavo, nes paprasčiausiai negalėjo rasti restorano. Jubiliato pasirinktas restoranas iš gatvės pusės išties beveik nematomas, nes jis įsikūręs nedidelio parko centre.

Žvaigždžių kompanijos saugumu rūpinosi patyrę restorano apsaugos darbuotojai. Kad į šventę neužklystų koks nelauktas svečias, tvoros buvo aptrauktos tinklu, o visos palapinėje esančios skylės buvo uždengtos medžiaga.

Praeiviai galėjo girdėti tik tostus ir muziką – svečius linksmino fakyrai ir čigonų taboras.

Jubiliatas gavo daugybę dovanų, tarp kurių buvo ir dviratis. Vis dėlto įspūdingiausia dovana ir jubiliejaus „vinimi“ tapo šventiniai fejerverkai, kuriuos M.Galkinui padovanojo A.Pugačiova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją