„Man tas popierėlis nieko nereiškia. Jie yra labai jauni, tačiau jei taip jie sumąstė... Šiais laikais, kaip aš suprantu, jau niekas ir nebesituokia, aš jiems ir sakau: jūs tokie originalūs“, - apie vestuves samprotavo Nomeda.

Sumainę žiedus, prisiekę amžina meile ir ant Užupio tiltelio pakabinę spyną su savo inicialais, simbolizuojančiais "karštą meilę", jaunavedžiai, jų draugai ir giminės patraukė į senamiestyje įsikūrusį vyno klubą, kuriame šnekučiavosi ir gurkšnojo prabangų vokišką vyną. Neilgai trukusi jaunavedžių pora griebė lagaminus ir išvyko savaitėlei į Atėnus, vėliau – į Kiprą medučio kopinėti.

Tuo tarpu Lietuvoje likę jaunavedžių giminaičiai patraukė į „Neringos“ restoraną, kuriame kėlė taures ir sakė tostus linkėdami jaunavedžiams laimės.

Laidos „Tango Stilius“ vedėjos Eglės Vaičytės draugas Andrius pagavo jaunosios mestą keliaraištį – jei tikėsime šimtmečius gyvuojančiomis tradicijomis, netrukus turėtų skambėti ir judviejų vestuvių varpai.

Indros ryškiai raudonos spalvos vestuvinė suknelė – jos pačios sukurtas modelis. Ryškiaspalvę suknelę, kuria Nomeda buvo pasipuošusi per sūnaus vestuves, prieš kelis metus pasiuvo mados namai „Yzzy“ pagal pačios Nomedos sugalvotą projektą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją