Po savaitgaliais vykstančių vakarėlių, kuriuose groja „RyRalio“ duetas, vaikinai leidžia sau ilgiau pamiegoti ir keliasi tik po vidurdienio. Lauris (nuotraukoje) gali pamiegoti šiek tiek ilgiau, kol iki jo namuose įkurto „RyRalio“ biuro atvyksta Karalius.



Papusryčiavę vaikinai didžiąją dienos dalį praleidžia naršydami internete ir tvarkydami savo verslo reikalus. „Jei kas mano, kad DJ tik dalyvauja vakarėliuose, labai klysta. Prieš tai reikia daug ir tikslingai dirbti“, - pasakojo „RyRalio“ diskžokėjai.



Atlikę būtiniausius darbus prie kompiuterio DJ pereina prie bene maloniausio užsiėmimo...



... kuria ir įrašinėja naujus kūrinius.



Lauris „slepia“ savo „Citroen“ automobilį, nes jau įsigijo naują galingą „Honda Accord“, tačiau ji dar neatkeliavo iki savininko. Karalius savo senutę „Mazdą“ taip pat netrukus pakeis į ilgai lauktą naują „Toyota Avensis“.



Vaikinai apžiūrinėja šalia Kauno marių įsikūrusio „Jachtų klubo“ teritoriją, kurią rugpjūčio pabaigoje turėtų šturmuoti tradiciškai „RyRalio“ organizuojamas grandiozinis vasaros pabaigos festivalis.



Vasarą taip norisi ko nors šalto, gaivinančio ir dieviškai skanaus, pavyzdžiui, ledų, kuriais mėgaujasi DJ Karalius.



Netrukus Karalius ruošiasi pakeisti savo gyvenamąją vietą, tad vaikinai visaip kaip stengiasi, kad tai įvyktų kuo greičiau...



... o apžiūrinėdami naujuosius Karaliaus apartamentus, kuriuose jis ketina apsigyventi su drauge, sutinka „sniego žmogų“. Taip vaikinai juokaudami vadina besąlygiškai darbui atsidavusį statybininką.



Lauris apžiūrėjo ir sparčiai gražėjantį naujojo Karaliaus buto vonios kambarį.



Vaikinai dažnai ne tik pietauja, bet ir groja jų pamėgtame bare „91“.



Be visų kitų gerųjų „RyRalio“ dueto savybių paminėtinas draugiškumas. Bevalgydami vaikinai sugalvojo persikų sultimis skruzdėlytę pagirdyti...



... o patys nusprendė pasimėgauti kava.



Gurkšnodamas kavą Karalius per kelias akimirkas išlankstė popierinę varlytę, kuri pralinksmino ne tik mus, bet ir kitus kavinės lankytojus.



Kaune gyvenantys vaikinai vaikštinėdami žavisi senamiesčiu, bet...



... kaip ir daugelį dalykų jie ir tai daro netradiciškai.





Lauris, Karalius ir „RyRalio“ prodiuseris Andy Lau, su kuriuo studijoje „FSS“ DJ duetas kuria muziką. Būtent toje studijoje ir gimė neseniai pasirodęs ir jau ne vieną savaitę radijo stoties „ZIP FM“ topo pirmoje vietoje esantis kūrinys „Sultry Blue“.



Įvairiausių sausainukų, pyragų, uogienių ir kitų skanėstų mėgėjas dažnai užsuka į šalia jo namų įsikūrusią cukrainę. Deja, šį kartą patekti į saldumynų karalystę jam nepavyko.



Karalius kruopščiai pakuoja dovaną – vyksta pasiruošimas prieš einant į draugo gimtadienį.



Dovanos originalumas slypi ne tik turinyje, bet ir pakavimo popieriuje, kurį atstoja „RyRalio“ organizuojamo vakarėlio plakatas.



Kol Karalius ruošėsi linksmintis, Lauris ėmė ir užmigo. Kas pažadins miegantį gražuolį, lieka paslaptis...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją