Visame pasaulyje per 23 mln. albumų pardavęs R Kelly neigia kaltinimus dėl vaikų pornografijos. Pareiškimas pirmą kartą teismui buvo pateiktas dar prieš trejus metus, tačiau byla iki šiol nepasiekė teismo.

Kaltintojai tvirtina, kad vaizdo klipe rodoma mergina įrašo metu galėjo būti maždaug 13 metų. Jie prašė teisėjo Vincento Gaughano apriboti jį žiūrėsiančių ratą. Esą klipas toks atviras, kad jo peržiūra gali priversti susidrovėti jame nusifilmavusią merginą, kuriai dabar 21 metai.

Vis dėlto teisėjas nusprendė, kad peržiūra neprivalo būti uždara – vaizdo klipą galės pamatyti teisme dalyvaujantys žurnalistai ir kiti visuomenės atstovai.

Su tokiomis žvaigždėmis, kaip Michaelas Jacksonas, Janet Jackson, Withney Houston ir Mary J Blige dirbęs R Kelly labiausiai išgarsėjo savo hitais „I Believe I Can Fly“ bei „She‘s Got That Vibe“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją