Dainos "Material girl" atlikėja kartu su savo vyru režisieriumi Guy Ritchie nuošalią Ardurio pilį pastebėjo prieš 18 mėnesių per vestuves netoliese esančioje Skibo pilyje.

Pranešama, jog garsioji pora nusprendė įsigyti kitą mėnesį aukcione ketinamą parduoti pilį kartu su 96 akrais žemės bei miško.

Senovinė Ardurio pilis pateko į dešimtis filmų, įskaitant 1995 metų Tedo Dansono bei Joely Richardsono juostą "Loch Nesas", kurioje pasakojama apie pabaisą, neva gyvenančią netoliese esančiame ežere.

1968 metais pilyje lankėsi režisierius Jamesas Caanas, filmavęs juostą "Povandeninis laivas X-1".

"Tai turbūt pati gražiausia pilis pasaulyje", - vėliau sakė jis.

Teigiama, jog Madonna įsimylėjo šią pilį vos tik ją išvydusi.

242 metus Ardurio pilis priklausė tai pačiai šeimai, tačiau dabartinė pilies šeimininkė Judy Cameron (Džudi Kameron) ketina ją parduoti.

Tikimasi, jog apie savo pasiūlymą įsigyti pilį dainininkė turėtų pranešti jau šią savaitę. Beje, aktorei teks pasitelkti kantrybę, nes šią vasarą pilyje jau numatyta filmuoti fantastinę juostą "Džordžas ir drakonas", kurioje vaidins Valas Kilmeris ir Patrickas Swayze'as.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją