36 m. reperis ir aktorius Ice Cube, kurio tikrasis vardas O‘Shea Jacksonas, žurnalui „FHM“ skundėsi: „Dalyvavau trijuose jos projektuose, tačiau nei karto nebuvau pakviestas į laidą. Gal ji turi problemų su hiphopu?“

Atlikėjui kelia įtarimą O.Winfrey pašnekovų atranka: „Savo šou ji kalbino prakeiktus prievartautojus ir vaikų tvirkintojus. Ir jeigu aš jai netinku pasakojimui apie greitą praturtėjimą, kas tuomet tinka?“

O.Winfrey kompanijos „Harpo“ atstovas spaudai pareiškę, kad pati laidų vedėja tiesiogiai į Ice Cube pastabas nereaguos.

Kiek anksčiau ir 50 Cent skundėsi, kad O.Winfrey „stengiasi įtikti baltaodėms pagyvenusioms moterims“ ir labai retai į savo šou kviečia reperius. Kitas atlikėjas Ludacris tikino, jog garsioji vedėja buvo „nesąžininga“ su juo per laidą, kurioje jis pasirodė pernai spalį.

Mėnesio pradžioje 52 m. O.Winfrey pareiškė nesanti nusistačiusi prieš hiphopą: „Esu kaltinama, kad nemėgstu hiphopo, tačiau tai netiesa“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją