Į šį sąrašą patenka didžiausios sėkmės kine, televizijoje, muzikoje, sporte ir madų pasaulyje sulaukusios moterys, kurias "supa milžiniškas dėmesys, kurios yra apdovanotos nepaneigiamu grožiu ir kurioms žadami didesni dalykai".

Tai pirmas kartas, kai pirmosios "Maxim" šimtuko vietos garbė atitenka tai pačiai laimėtojai.

"Buvau tikrai pritrenkta, kai pernai užėmiau pirmąją vietą. Dabar tai įvyko antrus metus iš eilės - tiesiog negaliu tuo patikėti", - sakė E.Longoria.

Antroje vietoje liko Jessica Alba. Po jos eina Lindsay Lohan, Angelina Jolie, Stacey Keibler, Scarlett Johansson, Cameron Diaz, Kate Bosworth, Keira Knightly ir Christina Milian.

Į sąrašą taip pat pateko E.Longorios kolegės iš "Nusivylusių namų šeimininkių" - Nicollette Sheridan, užėmusi 48 vietą, ir Teri Hatcher, likusi 73 vietoje.

"Į šį sąrašą būčiau išrinkusi visas "Namų šeimininkes", - pridūrė E.Longoria.

Aktorė tvirtina, kad jos sėkme itin džiaugiasi jos vaikinas Tony Parkeris.

"Jis labai tuo didžiuojasi. Jis mano, kad kiekvieną dieną būna su gražia mergina, o dabar ir kiti patvirtino tai, ką jis jau žinojo", - pažymėjo E.Longoria.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją