Net jeigu ir nerengi prisistatymo, lankydamasis vakarėliuose, kurie vyksta kasdien, kiekvienas atlikėjas gaus nemažai naudos. Kai kas atpažįsta, prieina, nusifotografuoja ar net paprašo interviu. Iš tiesų tik čia gali pajusti tikrąją konkurso dvasią ir suprasti, kam skirtas šis televizinis kičas.

„LT United“ rinktinei tuose vakarėliuose paprastai atstovauja bent pusė jos narių. Dažniausiai – Eimantas Belickas, Marijonas Mikutavičius ir Arnoldas Lukošius.

Grupės blaivininkai Andrius Mamontovas ir Saulius Urbonavičius paprastai vakarėlius aplenkia. A.Mamontovas vakarus leidžia su žmona Inga, S.Urbonavičius – su drauge Kristina.

Viktoras Diawara dalyvauja kas antrame vakarėlyje. O vakarus tarp jų leidžia su drauge Živile. A.Lukošius, atrodo, išsikėlė tikslą – nusifotografuoti su visomis „Eurovizijos“ žvaigždėmis. Užvakar vykusioje Lenkijos ir Ukrainos delegacijų šventėje jis labai apsidžiaugė pamatęs Filipą Kirkorovą su nauja drauge ir kaipmat su jais nusifotografavo. M.Mikutavičius ir Atėnuose stengiasi patvirtinti svajonių jaunikio statusą – aplink jį vis sukiojasi moterų būriai. Gal visos jau žino, ką jis pažadėjo padaryti, jei „LT United“ laimėtų konkursą?

Įdomu, kaip ten viskas vyksta. Savimi ir gyvenimu patenkinti ir iš mažumos ten dauguma virtę gėjai flirtuoja tarpusavyje, gurkšnodami nemokamai siūlomus gėrimus – alų, degtinę, viskį. Vakarėlių šeimininkai ir jų svečiai stengiasi kaip išmanydami juos nustebinti. Visi likusieji stebi viską iš šalies gurkšnodami kokteilius ar alų.