Grupės atstovė spaudai praėjusią savaitę sakė, kad K.Richardsas per incidentą Fidžyje, įvykusį balandžio pabaigoje, patyrė vidutinio sunkumo sutrenkimą, todėl jam operacijos nereikės.

"The New Zealand Herald" pranešė, jog K.Richardsui buvo atlikta operacija, kurios metu buvo pašalinta subduralinė hematoma, arba kraujo krešulys smegenyse. Paprastai per tokias operacijas kaukolėje išgręžiama skylė, pro kurią pašalinamas krešulys.

Subduralinės hematomos gali susidaryti nuo vidutinio stiprumo smūgių į galvą.

"The Herald" supranta, kad 62 metų rokerio būklė buvo kur kas rimtesnė nei buvo pranešta anksčiau", - pažymėjo laikraštis, bet jokių ligoninės šaltinių ar medikų necitavo.

"Ši operacija buvo skirta subduralinei hematomai, arba kraujo krešuliui, kuris susidaro išoriniuose smegenų dangaluose, dažnai plyšus kraujagyslei, pašalinti", - rašė "The Herald".

Australijos transliuotojų korporacija taip pat nurodė, kad K.Richardsui buvo atlikta operacija, ir kad jis liko Naujojoje Zelandijoje, kur yra stebimas medikų.

Oklando ligoninė "Ascot" pirmadienį nurodė, kad K.Richardsas buvo išrašytas, tačiau smulkesnės informacijos nepateikė.

"Galiu patvirtinti, kad jis buvo išrašytas ... tačiau nieko daugiau komentuoti negaliu. Ligoninė laikosi politikos nekalbėti apie pacientų praeitį, dabartį ir ateitį", - sakė atstovas spaudai.

K.Richardsas buvo atskraidintas į Naujosios Zelandijos Oklando miestą balandžio pabaigoje, kai per atostogas Fidžyje, įvykusias po gastrolių Japonijoje, Kinijoje, Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje etapo, įvyko minėtas incidentas.

Grupės atstovė spaudai praėjusią savaitę teigė, kad K.Richardsas buvo paleistas iš ligoninės ir "jaučiasi gerai" bei yra pasiryžęs prisijungti prie kitų grupės narių per "The Rolling Stones" gastrolių Europoje etapą, kuris prasidės koncertu Barselonoje gegužės 27 dieną.

Kartu su pagrindiniu vokalistu Micku Jaggeriu K.Richardsas nuo 7-ojo dešimtmečio sudaro patį grupės stuburą. Dėl areštų ir narkotikų vartojimo jis buvo pelnęs paskutinio rokenrolo išgyvenusiojo reputaciją. K.Richardsas dažnai pasijuokia iš savo spalvingos praeities, su koncerto žiūrovais pasisveikindamas savo "firmine" fraze: "Gera būti čia, gera būti bet kur".

Vis dėlto K.Richardsui teko išgyventi savąją nelaimingų atsitikimų dalį.

1998 metais jis susilaužė tris šonkaulius ir prasidūrė plaučius, kai savo bibliotekoje siekdamas vienos knygos nukrito nuo kopėčių. 1990 metais supūliavo vienas jo pirštas, kai jis prasidūrė jį su gitaros styga. Abiem atvejais "The Rolling Stone" turėjo atidėti koncertus.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją